SuperStar 2020: Nevole fanoušků se stupňuje! Tohle si myslí o finalistech!

Finálová sestava SuperStar 2020

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 10:18 | Aktualizováno: 18. května 2020 22:01

Nejprve měli diváci SuperStar problém s nově sestavenou porotou, kde kromě Paľa Habery nezůstal kámen na kameni, v posledních hodinách se ale pustili do sestavy finalistů. Co fanouškům vadí nejvíce?

Nedělní večery patří na televizních obrazovkách právě probíhající řadě SuperStar a včerejšek nebyl výjimkou. V pěvecké talentové soutěži začíná jít do tuhého, už jsou známá jména deseti finalistů. Právě kolem tohoto výběru se ovšem na sociálních sítích strhla mela.

Kontroverze vyvolává především soutěžící Timotej, který se podle názoru některých fanoušků dostal mezi nejlepší kvůli pochybným zákulisním praktikám. Jiní fandové s tím ale nesouhlasí a tvrdí, že je proti němu porota v čele s Paľem Haberou zaujatá.

Jedna z divaček dokonce na facebookové stránce soutěže uvedla, že minimálně tři soutěžící nemají ve finále co pohledávat. Podle jiné diskutující naopak jen tři z deseti finalistů mají šanci na úspěch i po konci SuperStar.

„Zlaté čas SuperStar už jsou bohužel pryč… Myslím, že výběr nepřinese ani pořádnou sledovanost a dle mého laického pohledu z letošních deseti tak maximálně tři mají šanci dál se prosadit, pokud budou mít kliku na lidi z branže a budou na sobě chtít makat… Škoda, že lidi nemohli rozhodnout už o finálové desítce z těch 18 dnešních, myslím, že výběr by byl úplně jiný,“ napsala narovinu.

Témata: Superstar