Slunečná vytasila "skvělou zprávu"! Diváci neví, jestli je to dobře!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 12:40 | Aktualizováno: 16. května 2020 13:55

Oblíbeným seriálům kvůli koronaviru na nějaký čas odzvonilo, teď se ale v plné parádě vrací. Týká se to i „primácké“ Slunečné, která ohlásila skvělou zprávu. Všem divákům ale skvělá nepřipadá.

I natáčení seriálu Slunečná pochopitelně pozastavila opatření proti šíření koronairu, v těchto dnech se ale situace pomalu vrací do normálu. „To jsou skvělé zprávy! Premiérové díly nás čekají až do začátku prázdnin a nové osudy budou mít své pokračování i po nich!“ objevilo se dnes na facebooku.

Reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. „Já vám nevím, zda je to tak skvělá zpráva… v poslední době oblíbenost fakt hodně klesá – a to jsem byla jeden z předních fanoušků,“ píše zklamaná divačka.

Podobných ohlasů je více. „Taky mě to už štve, čekala jsem méně dílů a zdá se mi, že se to snad prodlužuje. Kolik tedy má mít dílů? Četla jsem nejdříve něco kolem dvaceti, pak zase 32 a pořád to nekončí,“ postěžovala si jiná kriticky smýšlející diskutující. „Nebýt tam krásný Marek, tak na to ani nekoukám. Teď začaly být díly nudné,“ přisadila si další z fanynek.

„Polovina lidí říká, jak je to nebaví, ale stále to má sledovanost nad milion lidí. Kdyby to mělo být jen o Markovi a Týně, tak by pak nebylo na co koukat. Seriál se jim povedl a je to něco jiného než nemocnice a jiné ptákoviny, co běží už 15 let,“ oponovala kritikům pokračování věrná divačka Slunečné.

Témata: seriál Slunečná tv seriály TV Prima