Pavlína z MasterChef rozpoutala bouři. Správkyně FB bageterie si diskutující maže na chleba!

Pavlína z MasterChef

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. května 2020 11:00

Jak už stars24.cz informoval, Češi na sociálních sítích opět ukázali co dovedou. Soutěžící Pavlína z pořadu MasterChef, která vyhrála poslední odvysílanou výzvu a lidé si tak mohou koupit její bagetu, se ocitla pod palbou tisíců komentářů. Bageterie Boulevard se proti nim snaží bojovat, ale ačkoliv to veřejnost moc neuklidňuje, její reakce sklízí úspěch!

Poslední odvysílaná výzva se nesla v duchu spolupráce s Bageterií Boulevard. Vyhrála ji Pavlína a mohla připravit bagetu, která se v tomto řetězci začala prodávat.

Sociální sítě bageterie ale díky tomu zažívají peklo. Tisíce lidí totiž vyjadřují svůj odpor jak k bagetě samotné, tak zejména k Pavlíně. Ta nechvalně proslula svými emotivními výstupy, a lidem to vadí. Upozorňují, že jí porotci nadržují a soutěží proplouvá díky brečení.

"Bude mi ta bageta taky brečet na talíři?" pral se například jeden z diskutujících. "Ani za mák nepodpořím takovou husu. Bageta plná egoismu, sebestřednosti a ukňouranosti," píše další.

Firma se s negativními příspěvky snaží bojovat, avšak marně. Jejich počet stoupá do tisíců. Přesto se správkyně facebookové stránky Daniela nevzdává a její humorné reakce, v nichž s diskutujícími vtipně vytírá podlahu, baví dle obdržených liků další tisíce lidí. 

"Z principu si půjdu tu bagetu koupit a milé ráda jí hnedka vyhodím do koše," zní například jeden z komentářů, na který Daniela odpověděla: "Dobrý den Péťo, jestli můžeme poradit spíš možná poprosit. Věnujte raději peníze na něco prospěšnějšího nebo udělejte bagetou radost někomu, komu se jí právě moc nedostává." 

"Pokud se po ní nestanu hysterickou krávou, tak si jí možná dám," napsal další diskutující. "Otestováno, vše v naprostém pořádku," odpovídá Daniela. "Okamžitě mě přešla chuť... Určitě si nekoupím," píše další diskutující.

"Radši budu žrát vzduch, než abych podpořil její bagetu," uvedl jiný. "Radši sežeru netopýra z Wu-chanu než její bagetu!" napsal další diskutující. " Dobrý den Jirko, proti gustu...." reaguje Daniela.

"Moje bývalá přítelkyně byla také hysterická, ukňouraná, trapná a tak trošku krá*a. Pokud máte zájem pošlu vám na ní kontakt, že by vám taky udělala bagetu," napsal další diskutující. "Dobrý den Petře, Děkujeme za nabídku, bohužel stejně jako Vaše bývalá přítelkyně, Vás budeme muset odmítnout," reaguje s humorem Daniela.

Témata: MasterChef