"S*ačka! Trapná kráva, horší než korona, jen brečí, radši sežeru netopýra!" Pavlína z MasterChef pod útokem!

Pavlína z MasterChef

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. května 2020 10:44

Češi opět ukázali na sociálních sítích svou sílu. Soutěžící Pavlína z pořadu MasterChef totiž vyhrála poslední odvysílanou výzvu a lidé si tak mohou koupit její bagetu. Problém je v tom, že tisíce lidí tvrdí, že vyhrála pouze díky tomu, že neustále brečí. A Pavlínu častují velmi vulgárními výrazy.

Poslední odvysílaná výzva se tak jako minule i letos nesla v duchu spolupráce s Bageterií Boulevard. Soutěžící Pavlína, která ji vyhrála, tak mohla připravit bagetu, která se v tomto řetězci začala v posledních dnech prodávat.

Jestli si ji někdo koupí je ale otázkou. Sociální sítě bageterie totiž zažívají doslova peklo a tisíce lidí vyjadřují svůj odpor jak k bagetě samotné, tak zejména k Pavlíně. Ta totiž vypadá, že více než svým kuchtěním proplouvá soutěží skrze slzy a brečení.

Některé příspěvky jsou spíše mírnějšího rázu. "Bude mi ta bageta taky brečet na talíři?" táže se jeden z diskutujících. "Ani za mák nepodpořím takovou husu. Bageta plná egoismu, sebestřednosti a ukňouranosti," píše další.

"Moje bývalá přítelkyně byla také hysterická, ukňouraná, trapná a tak trošku krá*a. Pokud máte zájem pošlu vám na ní kontakt, že by vám taky udělala bagetu," napsal další diskutující. "Pokud se po ní nestanu hysterickou krávou, tak si jí možná dám," uvedl další.

"Nemohu ochutnat bagetu někoho, kdo je v soutěži protežovaný tak, jako je právě soutěžící Pavlína. Již několikrát udělala chybu, která by jiného soutěžícího vyřadila, ale v dramaturgii se rozhodli ji ponechat v soutěži," napsal další.

"Okamžitě mě přešla chuť... Určitě si nekoupím," píše další diskutující. "Radši budu žrát vzduch, než abych podpořil její bagetu," uvedl jiný. Některé příspěvky přitom zašly ještě dál. "Radši sežeru netopýra z Wu-chanu než její bagetu!" uvedl jiný diskutující.

"Ten pocit, když si myslíš, že korona je to nejhorší co ti rok 2020 přinese a pak přijde Pavlína," uvedl další. Mnoho diskutujících sáhlo k ještě peprnějším výrazům a bagetu častovalo označením jako "s*ačka" nebo "hnus".

Témata: MasterChef