Slunečná začíná přicházet o diváky? První náznaky ztráty přízně!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. května 2020 10:40 | Aktualizováno: 8. května 2020 10:39

Popularita seriálu Slunečná od jeho uvedení na obrazovky prakticky vytrvale rostla, ale s přízní diváků není možné počítat navěky. Někteří už začínají dávat najevo svou nespokojenost. Co se lidem nezdá?

Úterní večery patří na televizi Prima seriálu Slunečná, jehož úspěch mnoho lidí překvapil. V přímém souboji totiž uspěl i proti letité stálici od konkurence, Ordinaci v růžové zahradě. Avšak u každého podobného dílka platí, že se některým divákům po nějakém čase omrzí.

„No… Já se ještě podívám na ten 32. díl, ale na podzim už nekoukám. To se nedá,“ vyjádřila se na facebooku divačka Jana a začala vysvětlovat, co se jí nelíbí. „Pokud jste skutečně ten typ diváka, který vůbec nepřemýšlí nad dějem, nad ničím, tak věřím, že se vám to bude líbit. Ale já to bohužel nejsem.“

Podle ní je v seriálu příliš mnoho nesmyslů a děj nemá hlavu ani patu. „Souhlasím, koukám na předplacené díly a 32 končíme. Začíná to být jako Ordinace… A přitom to vypadalo tak slibně,“ přitakala divačka Anika.

Naopak věrní fanoušci se tvůrců zastávají. „Seriál mě baví. Ať si říká, kdo chce, chce… A koho to nebaví, ať se dívá třeba z okna ven,“ píše jedna taková fanynka. „Mně osobně vývoj v seriálu nevadí. Je to něco jiného, z jiného prostředí, není to nemocnice apod.,“ dodala další divačka.

Témata: seriál Slunečná tv seriály TV Prima