Ulice: Poslední díl neznamená konečnou! Diváci si kvůli tomu vjeli do vlasů!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2020 10:00 | Aktualizováno: 20. dubna 2020 16:20

Program tuzemských televizních stanic se kvůli koronaviru zásadně mění. Nově došly díly "nekonečné" Ulice, ale neznamená to úplnou konečnou. Kvůli novému speciálu si ale vjeli do vlasů i věrní diváci.

Jak vás stars24.cz informoval minulý týden, Nova odvysílala poslední předtočený díl seriálu Ulice. I když se původně počítalo s pauzou, nakonec to není konečná. Stanice se rozhodla natočit speciál Ulice v karanténě. 

Když se to dozvěděli věrní diváci, jejich reakce byly smíšené. Znesvářené strany se do sebe pustily na sociálních sítích. „Dle ukázky to alespoň na mě působí jako pěkná blbost. Bohužel on už ten seriál sám o sobě není, jako býval,“ nešetří kritikou jedna z divaček.

„Bože… nechápu, kdo stále vymýšlí scénář, ale do háje už se na to vykašlete, ukončete to! Je to už trapný jako Ordinace… žádný seriál nemá být takhle dlouhý,“ přisadila si další diskutující.

„Proboha, je to speciál, chtějí nás pobavit, když se nedá normálně točit, proto se to jmenuje Ulice v karanténě. Přestaňte breptat, vždyť je to pěkné, že pro nás toto natáčejí, buďto se dívejte, anebo nechte být a dívejte se na něco jiného,“ zastala se naopak tvůrců jiná fanynka.

Diskuzi uzavřela další zastánkyně tvůrců. „Je tady spousta šťouralů, kdyby se ve všech seriálech a filmech, tak dívalo na detaily, tak všude je spousta nedokonalostí, jen záleží na každém z nás, na co se bude dívat. Proto je toho tolik, aby si každý vybral. Tak se tady nepobijte a užívejte krásného jara,“ vzkázala lidem.

Témata: seriál Ulice TV Nova televize