Naprosto šílená Výměna manželek vyvrcholila bitkou, štáb musel zasáhnout!

Ve Výměně manželek se pánové porvali 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 9:40

Členové štábu Výměny manželek museli v aktuální epizodě před kameru. Na závěrečném setkání se totiž pánové porvali. Andrej neudržel nervy na uzdě, když zjistil, že Patrik strkal do jeho partnerky Nikol. Jak to dopadlo?

Ve Výměně manželek tentokrát putovala čtyřiadvacetiletá Nikol ze severočeské Krupky na jih země do Písku, kde vystřídala Nikolu, jejíž vztah s Patrikem je poměrně bouřlivý. Partner ji totiž bil. „Měli jsme krizi. Odešla ode mě i s malou. Našel jsem ji pak v azylovém domě v Praze, řekli jsme si, co napravit, a dali to zase dohromady,“ přizná Patrik náhradní manželce.

Před kamerami se sice snažil působit jako slušňák, konflikt s Nikol však visel ve vzduchu od první chvíle. Vše vyvrcholilo předposlední den. Patrik přišel z práce dřív a našel Nikol spát se svou dcerou v manželské posteli pod peřinou, což ho pořádně vytočilo.

„Jsi rozmazlená, kdo ti to dovolil? Modrooké ženy nenávidím, vždycky jsem se spálil,“ křičel na náhradní manželku, která se mu omluvila. Nakonec se rozhodla strávit poslední noc v hotelu. „Má hysterický záchvat, já se omluvila a on furt. Pětkrát dokola,“ vysvětlila.

Incident měl dohru během závěrečného setkání mezi osmi očima. Nikol tam shrnula své pocity z Výměny do jediného slova – katastrofa. „To, co máš ty doma, bych v životě nechtěla. Když byla Leontýnka se mnou, byla zlatá. Všechno dělá tvůj chlap, ji rozmazluje, a jinak je to uzurpátor,“ udeřila Nikol.

K fyzické konfrontaci došlo poté, co promluvila o hádce u postele. „Ale nemusel jsi do ní strkat,“ konstatovala Nikol, což rozběsnilo jejího partnera Andreje. „Ty jsi do ní strkal?“ zeptal se a zároveň se vrhl na Patrika. Strhla se rvačka a zasáhnout musel štáb. Ponižovaná Nikola jen brečela a všem se omlouvala.

Výměnu končila s přesvědčením, že se Patrik musí změnit. „Dám mu 30 dní, jednou mi začne nadávat sprostě a končím. Já bych to i strpěla, ale dělám to kvůli dceři. Nechci, aby vyrůstala v takové rodině. Jsem tak odhodlaná, jako jsem v životě nebyla, už se ho nebudu bát,“ hlásila před odjezdem na setkání párů.

Po něm postavila partnera před hotovou věc. „Najdeme si psychologa, hodně věcí se musí změnit,“ vzkázala mu, zatímco on ji žádal o ruku. „Svatba není řešení. Napřed vyřešíme problémy a tohle mi dáš, až bude čas,“ reagovala Nikola.

Patrik chtěl alespoň slyšet ujištění, že ho Nikola miluje. Nakonec se dočkám. „Já jsem tě milovala od první chvíle, co jsem se na tebe podívala. Takže já tě miluju, ale musíš spoustu věcí změnit,“ uzavřela to.

Témata: Výměna manželek