Vyhodím tě z okna! Nikola ve Výměně prozradí, co se jí doma děje!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. března 2020 10:22

Výměna manželek přinese i tento týden zajímavou zápletku. Nikola se z Písku přesune do Krupky u Teplic, kde svým chováním zaujme náhradního manžela Andreje. Nebude to trvat dlouho a pravda vyjde najevo.

Ve Výměně manželek se tentokrát představí třicetiletá Nikola a její o dva roky mladší partner Patrik z jihočeského Písku. Ačkoliv spolu žijí už devět let a mají dvouletou dceru Leontýnku, jejich partnerství nikdo nebylo poklidné. Právě proto se přihlásili do populární reality show. Patrik totiž partnerce neustále nadává a věčně mu něco vadí.

Diváci se rovněž seznámí se čtyřiadvacetiletou Nikol, o čtyři roky starším Andrejem a jejich synem Ondrou ze severočeské Krupky. Tento pár je na sebe hodně fixovaný a čas spolu tráví prakticky pořád. Díky Výměně si chtěli zkusit, jak zvládnou odloučení.

Andreje však brzy začne zajímat náhradní manželka Nikola, která na něj působí zdeptaně. Podle jeho slov je pořád v pozoru a ovládá ji nervozita. Brzy se zjistí, co za tím je. Její partner Patrik jí několikrát dal facku, nadávky jsou u nich doma navíc na denním pořádku.

Produkce televizního pořadu dokonce zprostředkuje setkání Nikoly s babičkou, které se účastnice Výměny z Písku svěří, že jí Patrik vyhrožoval vyhozením z okna. U této zpovědi nebudou chybět slzy.

Témata: Výměna manželek