Výměna manželek: Špindíra Žaneta šokovala všechny zúčastněné!

Špindíra Žaneta šokovala ve Výměně manželek všechny zúčastněné

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 9:26 | Aktualizováno: 5. března 2020 23:03

Ve středeční Výměně manželek sehrála hlavní roli jedna osoba, jejíž přístup k hygieně šokoval všechny zúčastněné z druhé rodiny. Žaneta ze Zábřehu nejspíš nebude na reality show vzpomínat v dobrém.

Pětadvacetiletá Žaneta ze Zábřehu si vyměnila místo s o šestnáct let starší Kateřinou, která ve Frýdku-Místku žije s partnerem Edou a čtrnáctiletou dcerou Eliškou. Její trápení začalo už při čtení manuálu, kdy jí dělala problém slova „cholerický“ a „melancholický“, kterými Edu popsala Katka. „Proč tam píše taková divná slova, já jí tam nic takového nepsala!“ divila se.

Divit se však nestačili především stálí obyvatelé bytu. Elišce se Žaneta nezdála hned od začátku. „Než aby šla a něco udělala, zapálí si cigaretu a já to mezitím udělám, protože se mi nelíbí, že to neudělala. Vybírá si ty méně náročné práce, ale kdyby měla třeba utřít prach, to by byl problém, když už jí dělá problém i mytí nádobí,“ konstatovala.

Toho samého si všiml i Eda, který Žanetě nejprve vyčetl, že nevynesla koš, poté se mu nelíbilo, když náhodou začala vysávat v době oběda. Hůl ale nad náhradní manželkou nelámal. „Doma to v partnerském vztahu nemá tak jednoduché a jestli jí tady můžeme pomoct třeba tím, že si odpočine, tak budu jenom rád,“ vysvětlil.

Jeho pozornosti však neuniklo, že Žaneta je na štíru i s osobní hygienou. „Já ji nesleduji, ale v malém bytě si všimneš, jestli je puštěná sprcha, ale aby se žena, která má svoje dny, ani neosprchovala, to se mi zdá naprosto strašné. I když v celém městě neteče kvůli výluce teplá voda, mohla si ji ohřát,“ nechal se slyšet.

Definitivně ho v tom ujistil telefonát Kateřiny, která po něm chtěla, aby na setkání párů vzal ložní prádlo, a incident z koupelny, kde Žaneta nechala použitou vložku na umyvadle. „Jestli si myslím, že je to to, co to je, tak to je ovšem drsné. To jsem nedal. Abych vešel do koupelny a na umyvadle, kam si odkládám zubní kartáček, ležela použitá vložka, to je věc, kterou neskousnu nikdy,“ zuřil.

Během společného výletu se ji Eda rozhodl konfrontovat. „Žijete ve špíně, že volala Kateřina, abych přivezl vše, cos používala? Řekni!“ naléhal. „Máme v baráku uklizeno a jestli se jí to nelíbí, tak to je její problém. A jestli to chce, k***a, ukončit, ať to řekne na rovinu,“ odsekla. To ale Eda vyloučil a vyčinil jí za použití vulgarit před dcerou.

Žaneta se rozbrečela kvůli ostudě před celým národem a vypěnila. „Když si někdo bere do huby moje děcka, tak za to bych dokázala zabíjet,“ reagovala. „Řekl jsem něco o tvých dětech? Co ty si k***a myslíš, ty špíno jedna, se nesprchuješ a vložky necháváš na umyvadle! Šmudlo jedna. Eliško, pojď, ani k ní nechoď. Zpátky jede vlakem. Co uvaří, na co sáhne, toho se ani nedotknu,“ rozhodl se Eda.

Kateřina během závěrečného setkání přiznala, že ji stav Žanetiny domácnosti šokoval natolik, že si myslela, že výměnu vzdá. Naopak na jejího partnera Davida pěla chválu za to, že jí se vším pomáhal a nebyl s ním sebemenší problém. Eda byl evidentně zaskočený a vzal si slovo.

„Říkala jsi, že se doma o všechno staráš, všechno děláš a David jen chodí za svou bývalou přítelkyní a chlastá. Jak je možné, že to teď nedělal? Nezlob se na mě, Žanet, ale tvůj chlap je úplně v pohodě. Ale kdyby žena doma jen řvala, taky bych tam nebyl. A jestli tě opustí, tak to bude tvoje chyba, ne jeho,“ uzavřel Výměnu.

Témata: Výměna manželek