Ve Výměně manželek bude dusno! Způsobí to použitá vložka v koupelně!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2020 10:01

Ani tentokrát se Výměna manželek neobejde zcela bez konfliktů. Edu rozzuří použitá hygienická pomůcka, kterou v koupelně zanechá náhradní manželka Žaneta. Do té se pustí i Edova právoplatná manželka Kateřina.

Po poslední zkušenosti s netradiční domácností v Doksech, kde pod jednou střechou žila žena s manželem i současným partnerem, se tentokrát ve Výměně manželek představí dvě relativně běžné rodiny. O zajímavé zápletky přesto nebude nouze.

Pětadvacetiletá Žaneta žije s o dva roky mladším Davidem a malým synem, který je jmenovcem partnera, v Zábřehu. Do reality show je přivedl odlišný pohled na výchovu syna, oba chtějí zjistit, jak probíhá jinde.

Žaneta nahradí ve Frýdku-Místku jednačtyřicetiletou Kateřinu, která do pořadu rodinu přihlásila, aby si s o šest let starším Edou vyzkoušeli, jaké je to být delší dobu od sebe. Eda je totiž podle své ženy cholerický a žárlivý.

S Žanetou budou mít nakonec problém oba. Edu rozzuří situace, kdy náhradní manželka nechá použitou vložku na pračce. Kateřinu zase šokuje, jak se Žaneta stará v Zábřehu o vlastní domácnost. Narazí tam totiž na velký nepořádek.

Témata: Výměna manželek TV Nova