Prostřeno: Pavlína to pořádně schytala! Oblečení, mastnota, vlasy v jídle…

Pavlína z Prostřena

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2020 9:24 | Aktualizováno: 3. března 2020 22:03

Soutěžící v Prostřenu to mnohdy nemají lehké, naposledy se o tom přesvědčila první hostitelka tohoto týdne. Pavlína to od diváků na sociálních sítích pořádně schytala, ačkoliv se dočkala i zastání.

Už tradičně se v pondělí představila divákům nová parta v kuchařské reality show Prostřeno. Jako první uvařila paní Pavlína, která se v minulosti živila také jako pomocná síla v kuchyni. Podle reakcí na sociálních sítích se ovšem mnoha lidem nezalíbila.

„Když už šla před kameru, tak mohla hezky převléct, ne vařit a hostit lidi v jednom a tom samém. A ještě si mohla uklidit ten prach, ta mastnota byla vidět i přes obrazovku,“ nešetřila ji jedna z divaček. Další fanoušci pořadu byli smířlivější, ale výtky si také neodpustily.

„Co jsem bohužel taky viděla, byla neupravená paní, a to byla škoda… A jediný, co mi opravdu, ale opravdu vadilo, byly ty vlasy v jídle… ano, stane se… ale kluk našel dva, holka jeden… a hostitelka místo omluvy řekla ‚stane se‘,“ nechápala Monika.

V komentářích navíc lidé mluvili o Pavlíně jako o „kuřačce“ a „alkoholičce“, což se ovšem mnoha divákům nelíbilo. „Nemusíte se jí tady posmívat, paní vařila před kamerami a mohla být velmi nervózní. Třeba by normálně uvařila mnohem lépe,“ zastal se jí David.

„Nevím, proč tu pořád někoho haníte. Paní má asi něco za sebou, byla dost nervózní, to jsou před kamerou všichni. Ale proč jste zlí, to nechápu. Když se vám to nelíbí, tak to nekomentuji,“ vzkázala Helena.

Témata: Prostřeno