Výměna manželek má dohru: Helena se rozhodla, se kterým mužem chce být!

Helena se nakonec rozhodla pro Jakuba 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 19:33

Aktuální epizoda reality show Výměna manželek má zajímavou dohru. Helena z Doks se po jejím natáčení konečně rozhodla vyřešit absurdní situaci u sebe doma, kde žil její manžel i nynější přítel. Koho si vybrala?

Jak vás stars24.cz dnes informoval, včerejší Výměna manželek představila divákům netradiční domácnost z Doks. Dvaatřicetiletá Bára z Plzně se nestačila divit, když zjistila, že pod jednou střechou žije Helenin současný přítel Jakub i její stále ještě právoplatný manžel Vašek.

Oblíbená televizní reality show nakonec přispěla k tomu, že Helena s Jakubem začali absurdní situaci rázně řešit. Hned po natáčení podnikly první kroky k tomu, aby se Vaška zbavili.

„U nás jsme si po Výměně sedli s tím, že začneme od začátku s čistým štítem. Chtěla jsem jako první se rozvést, na tom jsme domluvili. Takže jsem si podala žádost. Měli jsme první stání, druhé bude teď v březnu,“ prozradila Helena v rozhovoru pro TV Nova. 

Pod jednou střechou se ale teď setkávají ještě častěji. „Tatínek už v Německu nepracuje, vrátil se do Čech, takže tady bydlíme pohromadě. Tak jsme si řekli, že se poohlédneme po nějakých těch podnájmech,“ dodala maminka dvojčat.

Témata: Výměna manželek