Výměna manželek představila netradiční domácnost: Dva kohouti na jednom smetišti!

Bára měla pod jednou střechou Jakuba i Vaška

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. února 2020 10:03 | Aktualizováno: 27. února 2020 13:47

Středeční Výměna manželek představila opravdu netradiční domácnost. V Doksech žije s Helenou pod jednou střechou manžel Vašek i současný partner Jakub. Jak spolu pánové vycházejí?

Výměna manželek měla tentokrát opravdu pikantní zápletku. Dvaatřicetiletá Bára z Plzně přijela do Doks k rodině, kterou do pořadu přihlásil osmadvacetiletý Jakub. Ten se chtěl více sblížit s dvojčaty o 17 let starší partnerky Heleny, která nejsou jeho dětmi. Náhradní manželka s ním v podstatě neměla žádný problém, i když přiznala, že by takového manžela nechtěla.

Jak ale brzy zjistila, nešlo o jediného muže v domácnosti. „Jsme tu dva kohouti na jednom smetišti, já jsem tu nevítaný, navíc ten, kterému tu nic nepatří. Přitom já tu přispívám jako další nájemník, jsem tu jako v podnájmu,“ popisoval Jakub svůj vztah s Vaškem, otcem dětí a stále ještě právoplatným manželem Heleny.

„Vím, že on o Helenu pořád stojí, že by ji rád bral zpátky,“ dodal s tím, že to bere jako výzvu, jestli absurdní situaci ustojí. Vašek mu dal v podstatě za pravdu. „Není to vyřešený, aspoň z mojí strany ne. Ona v tom má jasno. Ale on tady doma nebude nikdy. Kuba je pro mě nepřítel,“ prohlásil.

Vašek si dokonce přečetl manuál a rázně ho okomentoval. „Jakuba bych tu nenechal nic dělat, ještě tak posekat tu trávu. Psychicky to nezvládám,“ nechal se slyšet. V první řadě mu ovšem záleželo na dcerách. „Možná i něco upeču, chci si je užít, a to si nedám vzít, ani kdyby hořel barák,“ konstatoval.

Na závěr dal jasně najevo, že se manželky stále ještě nevzdal. „Přál bych si, aby se ke mně Helena vrátila. Je to padesát na padesát. Doufám, že za těch deset dní se jí to rozleží a pochopí, že společných patnáct let nejde jen tak hodit za hlavu. Těžce se mi odjíždí, jako vždycky,“ svěřil se Vašek.

Jeho prosba ale vyslyšena nebyla. Všichni tři sice i po odvysílání Výměny žijí pod jednou střechou, ale Helena použila část honoráře na zaplacení právníka, který zařídí rozvod. S Jakubem si navíc hledají bydlení v Kladně.

Témata: Výměna manželek