Neuvěřitelná Výměna manželek: Milenec a manžel pod jednou střechou!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2020 12:33

Bára z Plzně na Výměnu manželek jen tak nezapomene. V nové domácnosti v Doksech totiž zažije něco, na co ze západních Čech není vůbec zvyklá. Pod jednou střechou jí totiž přivítají hned dva muži.

Minulý týden skončila Výměna manželek kvůli sporům Lukáše a náhradní manželky Lucie předčasně, což tak někdy bývá. Ostře sledovaná reality show televize Nova slibuje zajímavou podívanou i dnes večer.

Divákům se tentokrát představí rodina z Plzně. Čtyřiačtyřicetiletý Marek a o dvanáct let mladší Bára mají tříletého syna Jiřího a rozhodli se do pořadu přihlásit společně. Báře se nelíbí vztah jejího partnera se synem, který ovlivnilo odloučení po dobu, co byl ve výkonu trestu za prohřešky v mládí.

V rodině z Doks prahl po účasti ve Výměně především osmadvacetiletý Jakub, který se chce více sblížit s dvojčaty jeho o 17 let starší partnerky Heleny. Myslí si to totiž, že to půjde lépe, když přítelkyně nebude doma. Helena sice odjede, kromě dětí a manželky však bude mít Jakub ještě jinou společnost.

V Doksech se totiž žije poměrně netradičně. Dům totiž nadále obývá i Helenin manžel, se kterým se ještě nerozvedla. To výchovu osmiletých dvojčat Hany a Veroniky dost komplikuje, protože to neprobíhá podle představ. Jak se s kuriózní situací vypořádá náhradní manželka Bára?

Témata: Výměna manželek