Už Peče celá země! Nový televizní pořad má u lidí úspěch!

Soutěž Peče celá země

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 14:14

Nová kulinářská televizní show Peče celá země je trefou do černého. Diváci si pořad o pečení oblíbili a dávají to jasně najevo. Co považují lidé za největší pozitiva?

V sobotu běží už pravidelně na obrazovkách České televize kulinářská soutěž Peče celá země, pro kterou byl předlohou britský pořad Great British Bake Off. Po několika dílech je z reakcí diváků patrné, že na Kavčích horách si mohou gratulovat. Lidem se totiž nová reality show zamlouvá.

Na facebookové stránce veřejnoprávní televize se o víkendu objevila spousta pochvalných komentářů. „Tenhle pořad je báječný, klidná atmosféra, fajn lidi, vzájemná pomoc. Žádný stres jako někde jinde,“ píše Karla. „Tento pořád se mi moc líbí, všichni jsou k sobě milí a pomáhají si navzájem,“ konstatuje Eva.

„Mně se líbilo, že nebyl odvysílán ani jeden díl a všichni kritizovali. Já poctivě sleduji a pro mne je to pohlazení po duši. Inspirace, lidi, pokora, tolerance, respekt mezi soupeři, žádná rivalita. Moc se mi to líbí,“ vyjádřil se Michal.

Nový pořad si dokonce získal diváky u našich východních sousedů. „Skvělý pořad, jen škoda, že se v iVysílání nedá sledovat i na Slovensku,“ stýská si Gabriela.

Témata: Soutěž Peče celá země