Výměna manželek: Psychopat, debil... Končilo se předčasně!

Lukáš a Lucie si ve Výměně manželek moc nerozuměli

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2020 9:26 | Aktualizováno: 20. února 2020 10:40

Předčasný konec měla tento týden premiérová epizoda Výměny manželek. V Přerově to nevydržel Lukáš, kterého náhradní manželka Lucie označila za psychopata. Co se mezi nimi během pouhých pár dní přihodilo?

Ve středeční Výměně manželek panovalo napětí především v Přerově. Za osmadvacetiletým Lukášem tam přijela o dvanáct let starší Lucie. Do oka si zrovna nepadli. Kamenem úrazu byla hlavně malá Natálka. Dokud byl tatínek v práci, probíhalo všechno v pořádku, jakmile přišel, holčička brečela tak dlouho, dokud ji nedržel v náručí.

Zaměstnanec stavebnictví si hned další den vzal raději volno, protože se mu nelíbily „určitý věci“. „Mála se nemá špatně,“ stál si za svým, náhradní manželka ale chtěla mít poslední slovo. „Nic takového jsem neřekla,“ odsekla mu. „Je zmatenej, dělá a říká páté přes deváté, zítra už půjde zase do práce a bude tu klid,“ konstatovala.

Pak spolu vyrazili do hospůdky, kde se rozhostil relativní klid, než si Lukáš usmyslel, že Lucii otestuje. „Schválně, co vydrží a do kdy bude sedět u piva, když už malá má být dávno po jídle, vykoupaná a v sedm má jít spát. Je devět a nic se neděje. Sedí, chlastá a kouří. Moje žena už by šla dávno domů jenom kvůli té malé,“ vysvětloval.

Hádka začala po cestě domů, když začal Lucii vyčítat, že si malé vůbec nevšímala. Ona pro sebe a pro kamery odvětila, ať nechodí domů, on ji ale slyšel. „To mám spát před barákem? Neobracej všechno proti mně! Měň si svou dceru a mě nech. Zítra si při změně velení napiš seznam, jakej chceš,“ čílil se.

Ani změna rolí v domácnosti situaci nezklidnila, oba si dál sprostě nadávali. Lukáš to nakonec nevydržel a oznámil, že Výměnu předčasně končí. Na závěrečném setkání obou párů ale slíbil své partnerce Míše, že navštíví manželskou poradnu nebo psychiatra.

Témata: Výměna manželek TV Nova