Ulice nutí diváky k šokujícím přiznáním: Tohle opravdu píší na internet?!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. února 2020 18:42

Neuvěříte, co jsou lidé schopni napsat na internet po sledování nekonečného seriálu Ulice, který už roky vysílá televize Nova. Na facebooku se hlásí třeba k tomu, že odmítají pomáhat blízkým.

Nekonečný seriál Ulice v poslední době přichází o mnoho dlouholetých diváků, kteří děj označují např. za “slátaninu”. Spoustu lidí ale seriálové zápletky nutí k šokujícím přiznáním, která píší na facebookovou stránku fanklubu. 

“Nepomohl bych ani svému blízkému, pokud by byl upozorňován po několikáté na své závadové chování, jehož výsledkem bude jeho finanční újma. Tak se i stalo jedné z mých bývalých dcer,” přiznal tam třeba jeden muž. A není jediný, kdo se tu svěřil. 

“Můj nynější manžel po rozvodu své ex pomáhal, přestože ona opustila rodinu. Zpočátku jsem byla dokonce ráda, že máme dobré vztahy a muže jsem si vážila, že má charakter a dokázal se povznést nad vzniklou situací. Nikdy svou ex nehanil a staral se. Nevadilo mi to do té doby, než jeho ex začala organizovat život i mně,” píše jedna z divaček. 

“Došlo to tak daleko,že vybalovala z mých krabic mé věci bez mého vědomí… a nastal problém. Požádala jsem ji,aby si uzavřela a ujasnila svou minulost a podle toho se chovala. Od té doby nastalo peklo, manipulace dětí proti mě i manželovi. Po našem sňatku se vztahy trošku uklidnily, ale skončila pomoc i kontakty,” dodala. 

Témata: seriál Ulice