Slunečná noční můrou Novy: Diváci už na Ordinaci nepřepnou!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2020 14:55

Boj o televizní diváky se na začátku letošního roku nečekaně zkomplikoval. Hegemonii Novy a její Ordinace narušil seriál Slunečná. Proč si ho diváci oblíbili? Po odpovědi jsme pátrali na sociálních sítích.

Jedna známá česká filmová a televizní kritička použila termín „televizní revoluce“. Demonstrovala tak úspěch nového „primáckého“ seriálu Slunečná, který odloudil diváky Nově a její Ordinaci v růžové zahradě. Mnoha lidem navíc začíná lézt krkem i nekonečná Ulice, volá se dokonce po jejím konci.

Naopak na Primě si mnou ruce, co se jim s novinkou podařilo. Na facebooku už má Slunečná 18 tisíc fanoušků, kteří nešetří chválou. Někteří z nich dokonce přiznávají, že tráví úterní a čtvrteční večery výhradně u televize, což není nic světaborného…

„Prima udělala prima seriál,“ píše na sociální síti divačka Inka. „Po dlouhé době seriál, na který se dá dívat,“ konstatuje zase Vendula. „Slunečná – výstižný název! Z obrazovky svítí sluníčko, pohoda z krásných dílů. Je na co se těšit. Super seriál,“ hodnotí Marta.

Tito diváci zkrátka už ve zmíněné všední dny na Novu nepřepnou. „Hezký seriál, trpělivě si na každý díl počkám do úterý a čtvrtka, mám se na co těšit,“ vzkazuje Anna. „Miluji úterky a čtvrtky,“ dodává Jana.

Témata: seriál Slunečná