Alkoholik Petr řádil ve Výměně manželek: Skončilo to rozvodem!

Alkoholik Petr předává náhradní manželce Janě flašku

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2020 10:04

Tento týden hrál ve Výměně manželek hlavní roli alkohol. Ostravák Petr, který v minulosti seděl ve vězení, mu holduje víc, než je zdrávo. Partnerka mu proto pohrozila koncem vztahu. Podařil se jeho náhradní manželce zázrak?

Ústřední postavou středeční Výměny manželek byl čtyřicetiletý Petr, za kterým do Ostravy dorazila o čtyři roky mladší Jana. I ona brzy poznala, že je alkoholik, však také sám přiznal, že když svou rodinu do pořadu přihlašoval, byl tak opilý, že moc nevěděl, co dělá.

Jeho partnerka Renata si od účasti v reality show mnoho slibovala. „Jestli si za těch deset dní neuvědomí, že je alkoholik, a nezmění se, tak náš vztah končí,“ řekla na odchodu. Petr naopak neustále naznačoval, že pití je v podstatě jeho životní styl. Náhradní manželce Janě se však podařilo získat jeho důvěru, a tak se jí brzy svěřil, že za krádeže seděl několik let ve vězení.

„Dostal jsem dobrou práci, splatil jsem dluhy, společnost mi dala šanci a už se tam nikdy nechci vrátit. Měl jsem strach, že spadnu zpátky. Valdice, to nechceš zažít, a když vidím (syna) Páťu, nechci, aby tak dopadl,“ prohlásil odhodlaně. „Nevím, jestli nad tím alkoholem vyhraju, nebo jestli mi dává sílu,“ dodal však vzápětí.

Renata mezitím v Praze Pepovi vysvětlila, koho má doma. „Je to čtyři měsíce, co se pohádal s rodiči a začal pít. Podle mě hodně, podle něj je to standard, když člověk pije. Ze začátku byl v pohodě, myslela jsem, že bude pít chvíli, a pak ho to přejde, ale už z toho vlaku nevystoupil,“ prozradila.

„Přála bych si, aby se náš vztah vrátil na začátek, ale tak naivní nejsem. Je milý, pracovitý. On mě miluje, ale přijde alkohol a rodina jde stranou,“ svěřila se Renata. Během závěrečného setkání se nestačila divit.

Petr se na první pohled změnil, slíbil třeba, že už na chlapce nevztáhne ruku. „Byl jsem v životě ztracený jak Maďar v kukuřici, ty mi ukazuješ, jak žít, a nezklamu tě, lásko,“ sliboval partnerce. Renata mu však vzkázala, že mu uvěří, až uvidí, že splní, co slíbil. K rozvodu paradoxně sáhl po Výměně druhý pár.

Témata: Výměna manželek TV Nova