Výměna manželek v lihovém oparu: Budete kroutit hlavou!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. února 2020 16:58

Výměna manželek nebude na televizních obrazovkách chybět ani tuto středu. Tentokrát v ní velkou roli sehraje alkohol, „dobrý“ kamarád jednoho z účastníků. Co všechno v nové epizodě uvidíme?

Poslední Výměna manželek skončila velice dramaticky – hádkou, při které zazněly i výhrůžky násilím náhradní manželce. Zajímavou podívanou slibuje i premiérová epizoda, kterou Nova odvysílá zítra večer.

Tento týden se na obrazovce objeví dvě velkoměstské rodiny. Za pětatřicetiletým Pepou přijede do Prahy o třináct let starší Renata. Pár z hlavního města je spolu jen něco přes rok, svatba proběhla po čtyřměsíční známosti. Možná i z toho pramení fakt, že jsou na sebe manželé velice žárliví.

Větší problém bude v Ostravě, kde Renatu u čtyřicetiletého Petra nahradí o čtyři roky mladší Jana. Iniciátorem výměny byl ve zdejší domácnosti Petr, který však sám přiznal, že byl v tu chvíli tak opilý, že moc nevěděl, co dělá.

Právě nadměrná konzumace alkoholu je to, co jeho partnerce vadí. Petrovo přání je, aby náhradní manželka byla alkoholička a měla pevná prsa. To se mu ovšem nesplní. S jeho alkoholismem bude mít problém i Jana, protože se mu během chvíle dokáže úplně změnit nálada. Přesvědčí Petra, aby pití přinejmenším omezil? To uvidíte zítra…

Témata: Výměna manželek