Šokující pozadí pořadu Výměna manželek: STRACH natáčecího štábu, zasahuje sociálka!

Výměna manželek

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. února 2020 18:03

Výměna manželek patří mezi nejúspěšnější reality show vysílané v Česku. Ačkoliv jde stejně jako v případě všech ostatních podobných tuzemských pořadů o formát převzatý ze zahraničí, dějí se zde kolikrát věci, které jinde ne.

Jana Rezková mladší, která od prvopočátku stojí za českou verzí pořadu, přiznala, že natáčecí štáb se během výměn dost často bojí. "Spíš o účastníky. Jednou po mně ale jedna paní docela ostře vyjela, že jsem spadla i s kamerou," řekla pro Extra producentka a režisérka.

Dodala, že lidí kolikrát nerespektují smlouvy, o pořadu komunikují na sociálních sítích dříve než se odvysílá a podobně. Prozradila také, že není problém s tím vzít do pořadu například rodinu gayů nebo lesbiček, ačkoliv se tohoto případu prý druhá rodina často bojí.

Podle ní je nevraživost silnější než proti Romům, na které si ale ona sama nemůže stěžovat. Naopak ty, se kterými dosud díky pořadu pracovala, pochválila.

Producentka také prozradila, že štáb musí často kvůli podmínkám dětí oslovit sociálku. "To už se stalo několikrát. Do těch dílů to nedáváme, ale děláme to. Nechci říct pravidelně, ale poměrně často ano," řekla.

Dodala, že v každé rodině jsou standardně tři lidé z natáčecího štábu, kteří ale s rodinou samotnou skoro vůbec nemluví. Členové rodiny tak jejich přítomnost přestanou vnímat.

Popřela rovněž, že by štáb připravoval konfliktní situace nebo vše chystal podle scénáře.

Témata: Výměna manželek