Slunečná válcuje Ordinaci, ale… Podraz, už vám nedáme ani korunu, vzkazují diváci!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 12:35

Češi si evidentně oblíbili nový seriál Slunečná, který ve sledovanosti poráží i legendární Ordinaci. Přesto se mnozí diváci s kritikou obrací na Primu. Prý nedostali to, za co si zaplatili.

Prima udělala na začátku letošního roku troufalou věc a nasadila nový seriál Slunečná proti „novácké“ Ordinaci v růžové zahradě, která je ve dnech, kdy se vysílá, dlouhodobě nejsledovanějším pořadem. Risk se alespoň prozatím vyplatil, novinka má podle dostupných informací více diváků než léty osvědčená klasika.

Na facebookovém profilu seriálu lidé rozebírají zápletky a nešetří chválou. „Bože, já to miluju! Skvělé obsazení, fakt perfektní hlášky… Prostě super!“ píše třeba pan Ladislav. „Super herci, zatím jsem nadšená!“ neskrývá radost divačka Hana.

„Pro mě by tento skvělý seriál mohl být vysílaný každý den místo Ulice. Seriál Slunečná by měl a má u mě přednost,“ napsala zase fanynka Drahomíra, která si však neuvědomila, že v poslední době velice kritizovaný seriál vysílá konkurenční Nova. Nespokojené diváky má ovšem i Prima. Ozývají se totiž lidé, kteří se cítí být podvedeni.

„Tak hlavně milion upoutávek na další díly, ale další díl od 9 nahoru nic,“ posteskla si Gabrielle. „Kdybych věděla, že díly dopředu přestanou nabízet, tak bych za ty předchozí nikdy nedala ani korunu. Docela podraz tenhle přístup,“ stěžuje si Nikola.

Některým divákům se pak nelíbí ani samotná Slunečná a mnozí se to ani nebojí dát najevo. „Vypadalo to jako celkem slušný seriál, ale po pár dílech je jasné, že je to zase srágora,“ zhodnotila dílo Marcela.

Témata: seriál Slunečná TV Prima