Pohlreich se vrací do televize: Neplatili maskérovi, úplné dno…!

Zdeněk Pohlreich 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. ledna 2020 19:32

Zdeněk Pohlreich se nakonec přece jen vrátí na televizní obrazovky v roli Šéfa. Nový pořad se ovšem ještě ani nezačal vysílat a na internetu už je předmětem velice ostré kritiky.

Jak už vás stars24.cz informoval, Zdeněk Pohlreich se navzdory prohlášením, že s Šéfem končí, vrací do televize v novém pořadu Superšéf, kde bude mít spolu se zaměstnanci podniků jen 24 hodin na to, aby z upadajících restaurací udělal gastronomická zařízení na úrovni.

Premiéru má nový formát, kde bude oblíbený kuchař využívat i převleky, až v únoru, už teď je ale předmětem vzrušených debat na sociálních sítích. Jednu takovou rozjel na twitteru bývalý bulvární novinář Pavel Novotný. „Jako nebyl to blbej nápad, akorát jsme neplatili maskérovi a bylo to dost vidět,“ napsal k fotkám z natáčení.

Jako nebyl to blbej nàpad, akorát jsme neplatili maskérovi a bylo to dost vidět pic.twitter.com/zmJ1aJkE1D

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) January 29, 2020

Jeho fanoušci hozenou rukavici ihned zvedli a přidali další štiplavé komentáře. „To je jak parodie na film Křidýlko nebo stehýnko s L. de Funesem… akorát, že to nebude ani zdaleka tak vtipný,“ konstatoval jeden z nich. 

Zvlášť jeden z Novotného followerů Pohlreicha nešetřil. Jeho návrat v této formě nechápe. „Tohle je fakt dno… Dělat ze sebe vopičku před kamerou? Pochopil bych něco na úrovni, ale tohle je prostě děsný,“ nebral si servítky. 

Témata: Zdeněk Pohlreich