Ulice přichází o věrné diváky! Je to definitivní konec?

seriál Ulice 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 14:15 | Aktualizováno: 29. ledna 2020 21:45

Je neuvěřitelné, jak dlouho se vysílá a kolik dílů má opravdu nekonečný seriál Ulice. Teď už ale i někteří věrní diváci začínají žádat jeho konec. Co jim najednou tak vadí?

Už ve třetím desetiletí jsou odpolední časy na obrazovkách televize Nova vyhrazeny seriálu Ulice, který se začal vysílat v roce 2005. Mnozí lidé jej považují za ztrátu drahocenného času odjakživa, teď to ale vypadá, že se od něj po 15 letech vysílání začínají odvracet také věrní diváci. Facebookový fanklub totiž plní dost ostré komentáře.

Ostatně špatné recenze příznivců se už před několika dny objevily přímo na profilu televizní stanice. „Už mi to přijde jako krimi thriller… Co jste z tak super seriálu udělali? Super herci jsou fuč a plníte to jedním puberťákem za druhým. Už to nebude mít hlavu ani patu,“ psal jeden z nich.

Obsah komentářů na stránce fanklubu je velice podobný. „Včera definitivně rozhodnuto pro další nesledování… Ti dobří odešli, horší herci zůstali,“ napsala divačka Klára. „Já už na tu komedii ani nekoukám, opravdu by bylo na čase to snad skončit, vždyť už to nemá ani hlavu ani patu,“ přisadila si Jana.

„Další trapná zápletka. Už nějaký pátek se tam většina postav chová a reaguje úplně nesmyslně. Běžte s takovými scénáři do pr…,“ konstatovala Ester. Zatímco někteří diváci dali jasně najevo, že si už Ulici nezapnou, jedna navrhla televizi ještě radikálnější řešení. „Já bych Ulici už úplně stopla,“ vzkázala Lucie.

Témata: seriál Ulice TV Nova