Výměna manželek opět nezklame: „Nová“ manželka rozpoutá peklo!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 15:01 | Aktualizováno: 22. ledna 2020 21:36

Televizní diváci se po týdnu opět mohou těšit na Výměnu manželek, která ani tentokrát nezklame. „Nová“ manželka rozpoutá v jedné z domácnosti po poměrně poklidném začátku peklo. Jak to dopadne?

Výměna manželek se po Novém roce vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu, v akci už byla sociálka, a došlo také na polibek s náhradní manželkou. Zajímavou zápletku slibuje i epizoda, kterou můžete sledovat dnes večer.

Třicetiletá Petra z Kladna si na 10 dní vymění domácnost s o 7 let starší Lenkou z Lokte, jejíž partner Míra je výrazně starší než Petřin „zajíček“ Dominik, kterému je teprve jednadvacet. Přesto si s 53letým Mírou zprvu sedne a nic nebude nasvědčovat tomu, co přijde. Kromě řízení rodiny ji přitom čeká i provoz pohostinství a firmy na rozvoz jídla, který v Lokti rodina provozuje.

Lenka vlastně k účasti v reality show neměla žádný vážný důvod, rozhodla se do toho jít spíše z rozmaru. Naopak Petra si chce dokázat, že má doopravdy ráda svého partnera. Navíc jí vadí Dominikova lenost. Nervy jí ale nakonec ujedou kvůli náhradnímu manželovi.

Stane se tak během zahradní party, kde se s Mírou pohádá přímo před jeho přáteli, čímž mu moc dobrou reklamu logicky neudělá. Takhle na veřejnosti začne prát špinavé prádlo a všichni budou jenom zírat.

Témata: Výměna manželek