Seriál Ulice ztrácí přízeň? Diváci nechápou, co se děje!

seriál Ulice

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2020 8:56 | Aktualizováno: 24. ledna 2020 19:39

Nekonečný seriál Ulice pokračuje i v novém kalendářním roce, ale vypadá to, že bude muset znovu zabojovat o přízeň některých televizních diváků. Lidé totiž tvůrce na sociálních sítích vůbec nešetří.

Nekonečný seriál Ulice se v novém kalendářním roce vrátil na televizní obrazovky i s novými postavami, např. bratrem herečky Mariky Šoposké v roli syna postavy Lenky Zahradnické, která shodou okolností před pár dny oznámila těhotenství. Vypadá to však, že se tvůrci neumí trefit do vkusu ani věrným divákům.

Na facebookovém profilu Novy lidé ostře kritizují nové zápletky. „Už mi to přijde jako krimi thriller… Co jste z tak super seriálu udělali? Super herci jsou fuč a plníte to jedním puberťákem za druhým. Už to nebude mít hlavu ani patu,“ nebere si servítky Jarda.

Tomu dává za pravdu další z divaček. „Přesně. Nastavili to tak, že nás teď bude táhnout Mastného potencionální vrah… přitom mě tohle hlavní téma vůbec nebaví. Od toho mají kriminálky po zprávách. Kdo to zas vymyslel,“ povzdechla si Eliška.

Některým lidem to ani nestálo za podobně dlouhý a podrobný komentář. „To už nemá smysl komentovat,“ napsala Monika. Snad tedy na Nově vědí, co dělají.

Témata: seriál Ulice TV Nova