Seriál Slunečná místo ve zlatém fondu televize nezíská: Kritika nepolevuje!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2020 12:22

Televize Prima se v novém kalendářním roce vytasila s premiérovým seriálem Slunečná, jehož první díly měly celkem slušnou sledovanost. Kritických komentářů je ovšem také dost.

Minulý víkend televize Prima poprvé vysílala nový seriál Slunečná. Romantiku ze statku v hlavních rolích s Evou Burešovou a Markem Lamborou podrobili kritice mnozí diváci na facebookové stránce stanice. Lidé z Česko-Slovenské filmové databáze ovšem bývají ještě nemilosrdnější.

Premiérový seriál tam zatím ohodnotili 33 procenty. Na webu se navíc objevily dost peprné komentáře. „Zajímalo by mě, kde se na tyhle s***ky berou prachy? A oni mají nějaký průzkum od diváků, že na to chtějí koukat? Zlatá ČT,“ zní třeba jeden z nich.

„Na Primě jsem ještě neviděl kvalitní seriál. Prostě NE. Ať to byl Přístav, Modrej kód, Policie v akci… Krejzovi byla totální ubohost, kterou jsem sledoval jen ve formě upoutávek a stačilo. Určitou výjimkou bylo Ohnivý kuře, ale asi jen prvních 10-12 dílů,“ komentoval nový počin stanice uživatel Pjotri.

Jednomu z diskutujících pak evidentně leží v krku představitelka hlavní ženské role. „Paní Burešová, zkuste to opět na Eurovizi co nejdříve, vždy když se toho zhostí pan Mikolas nebo hezcí týpci ala Lake Malawi, tak máte útlum, ovšem s hudebním portfóliem jako je v seriálu, to na scénu Eurovize nedotáhnete… ale držím palečky,“ vzkázal.

Témata: seriál Slunečná