Výměna manželek nezklamala: Končilo se na sociálce!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2020 9:23 | Aktualizováno: 10. ledna 2020 10:40

Středeční Výměna manželek skončila tradičně výměnou názorů, a to nejen mezi oběma páry, ale také mezi jednou z „vyměněných“ manželek a sociálkou. Co přivedlo čtyřiadvacetiletou Kateřinu na odbor sociální péče?

V novém kalendářním roce se na obrazovky vrátila ostře sledovaná reality show Výměna manželek. Tentokrát jsme sledovali příběhy dvou žen Jiřiny i Katky, které si ve svých vztazích – každá z jiného důvodu – připadaly nespokojené.

Devětadvacetiletá Jiřina má s manželem Radkem dva syny. Z Ústí nad Labem se na deset dní přestěhovala do Karlových Varů, mezi ní a „novým“ manželem Martinem to zprvu vypadalo na idylické soužití. Nakonec atmosféra zhoustla a autolakýrník raději odvezl dvouletou dceru Stefanii k babičce.

Ještě větší „zábava“ byla v severních Čechách, kam dorazila čtyřiadvacetiletá Kateřina, která měla mimo jiné na starost Jiřininy dva syny. Desetidenní pobyt zakončila návštěvou sociálky, které ohlásila, že děti jsou u Jiřiny a Radka zanedbané. Všechno pečlivě sepsala a mailem poslala místnímu odboru sociální péče o děti.

„Doufám, že na ně dohlídnou. Ty děti za to nemůžou a nezaslouží si, aby měly zanedbaný život jen kvůli matce, která se o ně nechce postarat. Jiné řešení neexistuje: maminka se vrátí domů a bude v tom pokračovat,“ vysvětlila svůj razantní krok.

Témata: Výměna manželek