Soutěž Peče celá země diváky dorazila! Tohle nečekali!

Soutěž Peče celá země

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. ledna 2020 19:30 | Aktualizováno: 6. ledna 2020 11:54

Na obrazovky zamířila další kuchařská šou. Kdo by ale čekal přebarveného MasterChefa, byl by pořádně zklamán. Soutěž totiž diváky dostala do kolen a pořádně je překvapila.

Diváci jsou napříč sociálními sítěmi nadšení. Kuchařská šou v nich totiž zanechala velmi dobrý dojem. A to takový, že to mnoho z nich doopravdy nečekalo.

Řada lidí se nevyhla srovnání s jinými soutěžemi podobného typu. A jak sami říkají, Peče celá země je v mnoha ohledech lepší. Sice podle někoho hektičtější, ale za to přátelštější apohodovější.

"Moc se mi líbí to prostředí, kam je to zasazeno...přesně můj styl... nádherná kuchyně," hodnotí jedna z divaček. "Skvělý, skvělý, skvělý, všichni jste skvělí," uvedla další. "Krásný pořád," pochvaluje si jiná.

"Úžasné!!!! Za mě tisíckrát lepší pojato, jak konkurenční pořad o vaření. Klobouk dolů před všemi soutěžícími a přeji hodně štěstí," napsala další divačka. "Skvělé, dívaly jsme se s dcerou s nadšením, co všechno lidé dokážou za krásné dobroty!" napsala další.

"Skvělý pořad , už se těším na další díl. Jen manžel mi řekl, jestli se na to má se mnou dívat musím předem něco upéct," píše další divačka. "Pořad mne překvapil, moc příjemné a dle mého názoru to díky receptům i postupu," uvedla jiná.

"Je to parádní, začátek úžasný," chválí další divačka. "Ten pořad je sladký nejen výtvory ale i prostředím a co víc i samotnými soutěžícími... Nevím zda se porota držela zpátky, a budou přitvrzovat, ale za mě 11 hvězd z deseti ;) díky za tak odlehčující pořad," ocenila jiná divačka.

Témata: Česká televize Soutěž Peče celá země