Horoskop pro rok 2020: Kdo se bude mít nejhůře?

Ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. ledna 2020 21:55

Rok 2020 pro nás chystá řadu nástrah. Která znamení se mají obávat nejvíce a která jím naopak proklouznou? Na to odpověděl server SunSigns.

Pro Berany bude následující rok o nalezení správné rovnováhy, a to ve všech aspektech života a především ve vztazích. Důležité je stanovovat si realistické cíle, pak všechno dobře dopadne. Býci se mohou těšit na klidný rok plný stability. V následujících 12 měsících nastane nejvyšší čas se usadit a nebýt v lásce moc impulzivní.

Blížence čeká osvěžující rok 2020. Milostný život bude plný vášně, vaše pracovní pozice i životní situace stabilní. Bude také ideální čas se zlepšit v jakémkoliv aspektu života. Naopak Raci se musí připravit na život plný změn. Čeká vás štěstí v lásce i možný posun v kariéře, zároveň ale budete muset v práci řešit konflikt.

Kdo je Lev, toho také čekají nejrůznější změny. Pokusíte se naplnit svoje sny, budete otevřeni novým výzvám nebo vztahům. Vyloučit se nedá ani změna zaměstnání. Nového roku by se měly obávat Panny. Impulzivní rozhodnutí povedou k problémům ve vztazích i v práci, možná přijdete i o nějaké peníze. Vyplatí se tedy všechno pořádně promyslet.

Váhy se mohou na rok 2020 těšit, protože si ho pořádně užijí. Na zádech nebudou mít tolik zodpovědnosti, odpočinou si nebo zaflirtují. Navíc stráví pěkný čas s rodinou. Štíři se dočkají osvobození od všeho, co je dosud omezovalo, získají tak čas třeba nové koníčky. Jejich pozitivní energie může popostrčit někoho jiného v životě dál.

Střelci budou v příštím roce mířit do černého. K úspěchu je sice třeba mít trpělivost, ale nakonec to dobře dopadne. Potkáte nové zajímavé lidi a na účet vám dorazí pořádný balík peněz. Kozorohy čekají klidné měsíce, kdy si konečně odpočinou. Vzít si dovolenou se jim zaručeně vyplatí. Odpočatá mysl pak dokáže udělat ta správná rozhodnutí.

Vodnáři ukážou, čeho jsou schopní, a dosáhnou svého kreativního vrcholu. Zároveň ukážou všem blízkým, že jsou perfektní partneři. Ryby čeká vzrušující rok plný dobrodružství. Nebude jim chybět odvaha ke změnám a novým výzvám. Ženy narozené v tomto znamení pak mají velkou pravděpodobnost otěhotnět.

Témata: Lidé horoskop