Gay ovlivňuje mladé? Eben to přehnal... Vyřazení Kovyho ze StarDance a drsné reakce!

Kovy ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. prosince 2019 8:55 | Aktualizováno: 10. prosince 2019 0:18

StarDance v sobotu opustil youtuber Karel Kovář zvaný Kovy. Ačkoliv byl od počátku soutěže jedním z favoritů a porotci na něm často nešetřili chválou, nakonec skončil před branami finále. Podle reakcí fanoušků na sociálních sítích ale měl být vyhozen už dávno před tím.

Na sociálních sítích se strhla diskuze, kdo měl v sobotu večer vlastně vypadnout. Někteří tvrdí, že závěrečný souboj měla opustit Veronika Kek Kubařová. "Měla vypadnout Veronika, celou soutěž jí všichni protěžovali a dělali z ní favoritku. Kovy měl zůstat, je to skromný kluk," napsal jedna z divaček.

"Hahaha! Kovy měl vypadnout už minule vážená dámo! To Gabriela tančila mnohem lépe," odvětil jí jiný divák. "Tak to má být! Upřímně. Měli vypadnout už minule. Gabriela tančila mnohem lépe," napsal," další fanoušek soutěže. "Tak teď už jen doufat, že to nevyhraje Kubařová," uvedla jiná fanynka.

Další lidé tvrdí, že měl vypadnout rybář Jakub Vágner. "Kovy měl jít do finále místo Vagnera. Podle mne na to měl," napsala jedna z fanynek. "Stejně si myslím že Kovy tančil líp než Kuba," uvedla další.

Největší diskuze se ale strhla ve chvíli, kdy jeden z diváků napsal, že "prohlášení Marka Ebena, že je rád, že vypadnutý Kovy ovlivňuje mladou generaci", je pro něj úletem. A to proto, že Kovy je homosexuál.

"Trochu podpásovka, nemyslíte? A možná byste se divil, kolik lidí, ovlivňujíích svět bylo, jak vy říkáte, "čtyřprocentních". On se s tím nikde ve videích neprezentuje, nikomu to nevnucuje," naštvala se jedna z fanynek.

"Ještě díky, že takoví jako jste vy nejsou vzorem pro nastupující generaci vy duševní chudáku," uvedla další. "Radši gay, co to má v hlavě srovnané, než hetero buran a blbec," přidal se jiný. "To, že je někdo gay, zpravidla nejvíc vadí mužům, kteří mají problém se svým vlastním mužstvím," napsala další divačka.

Témata: StarDance Kovy (youtuber)