Výměna manželek: Drsné urážky po natáčení! Tohle jste v televizi neviděli!

Výměna manželek

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. října 2019 9:37

Ostrou dohru má nejnovější díl pořadu Výměna manželek! Poté, co se ukázalo, že malý Dominik má ze svých rodičů hrůzu, mu chtěla jeho náhradní maminka pomoci. Jenže tvrdě narazila!

Ve středu se ve Výměně manželek diváci setkali s rodinou z Liberce, kterou tvoří Monika (30), Tomáš (50), Dominik (7) a Pepa (2). Pár spolu žije tři roky, Pepa je jejich společným dítětem a Dominik je syn Moniky z předchozího vztahu. Na druhé straně pak byla Veronika (30), Vojta (41), Bára (10) a Veronika (1,5), kteří žijí v Milovicích.

Veronika velmi brzy zjistila, že malý Dominik se bojí svých rodičů. Navíc přiznal, že musí dojídat zbytky po svém mladším bráškovi, aby rodina zbytečně nevyhazovala peníze! Mezi osmi očima pak dokonce Veronika Moniku nařkla ze špatné výchovy dětí!

Po skončení natáčení dostala Veronika nápad, jak chlapci pomoci. Chtěla si ho občas brát k ní domů a být s ním v kontaktu! Jenže tvrdě narazila! „Ta Monča to ale asi úplně nezvládla, tak jsem řekla, že už to nikdy nechci řešit. Že to prostě řešit nebudu, ať si dělají, co chtějí, ale že je mi prostě líto těch dětí,“ popisuje třicetiletá maminka z Milovic.

Nejen, že s rodinou Veroniky nechtěla být Monika v kontaktu, dokonce prý rodině posílala urážlivé zprávy! „Ona nechtěla být vůbec v kontaktu. Spíš mě pořád jenom napadala. Měla hroznou gramatiku, její zpráva, to bylo plný chyb a furt mě akorát urážela,“ tvrdí zpětně Veronika.

Ani Monika ale na Veronice nenechala nit suchou! Krátce před výměnou přestala malého Pepu kojit, protože trpí atopickým ekzémem a jeho stav může zhoršovat i právě konzumace mléka. Jenže náhradní manželka udělala velkou chybu! „Zjistila jsem, že mu dala prso. Svoje prso. Protože prý křičel a ona ho nemohla utišit. Ale tohle je pro mě velký svinstvo,“ zuří Monika.

Témata: Výměna manželek TV Nova