O2 opět nefunguje! Televize hlásí výpadky!

O2 Telefonica

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

22. října 2019 21:44

Televize O2 TV má dnes večer opět výpadky. Mnoho lidí na sociálních sítích hlásí, že se ke službě nemohou přihlásit. Operátor na odstranění problému pracuje, uvedl na svém facebooku. Televize měla výpadky i minulý čtvrtek a také na konci prázdnin.

"Omlouváme se, někteří naši zákazníci mohli zaznamenat potíže s přihlášením ke službě O2 TV. Na odstranění problémů naši technici intenzivně pracují. Děkujeme za pochopení," uvedl na facebooku operátor.

Server Lupa.cz upozornil, že O2 TV měla velký výpadek i minulý čtvrtek odpoledne a večer. Lidé se podobně jako dnes nemohli přihlásit. Problém se týkal webového rozhraní i set-top boxů.

Vlnu nevole pak vyvolal zejména srpnový výpadek, kvůli kterému stovky lidí neviděly zápas čtvrtého předkola fotbalové Ligy mistrů mezi rumunskou Kluží a pražskou Slavií. Společnost tehdy uvedla, že některé televizní aplikace byly v důsledku obrovského zájmu diváků přetíženy.

Liga mistrů se hraje i dnes, O2 TV má všech osm zápasů v programu. Pražská Slavia ale nastoupí v prestižním duelu proti Barceloně až ve středu.

Témata: o2