Suchánek, Genzer, Sokol a Chmela jsou zpět! PARTIČKA se vrací!

Úspěšný zábavný pořad FTV Prima

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2019 12:11

Podzimní schéma na televizi Prima nabídne nové řady kriminálních seriálů i rozšířenou verzi pořadu Partička XXL. Prima Cool mimo jiné uvede seriál Narcos, příběh drogového krále Pabla Escobara.

Deset let na obrazovkách Prima Cool oslaví dárkem pro fanoušky Partičky. Ti uvidí speciální rozšířenou verzi Partička XXL s tajnými záběry, nezkrácenými scénkami a další skupinou hostů.

Pokračovat bude i show Česko Slovensko má talent Aftershow se Soniou Edde a Jakubem Kotkem. Kanál Prima Love na podzim odvysílá seriál Já, společnice o ženách, které se ocitají ve složitých životních situacích, nebo tureckou telenovelu Daydreamer.

V říjnu vstoupí na kanál Prima Krimi kanadský detektivní seriál Cardinal: Mrazivý případ podle knih Gilese Blunta, pokračovat bude i v listopadu druhou řadou Cardinal: Letní případ.

Sedmou sérií bude pokračovat také Sherlock Holmes: Jak prosté a další příběhy nabídne seriál Drsná Harry. Na konci listopadu uvede Prima Krimi německý seriál Případ pro dva s vyšetřovací dvojicí právníka a soukromého detektiva.

Témata: Partička TV Prima Michal Suchánek Richard Genzer Ondřej Sokol Igor Chmela