Marek Eben s Terezou Kostkovou? Nové video ze STARDANCE vyhecovalo diváky!

StarDance 2019

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. září 2019 14:57 | Aktualizováno: 18. září 2019 11:16

Necelý měsíc zbývá do startu desáté řady taneční soutěže StarDance 2019. Produkce se na sociální síti podělila videem z natáčení upoutávky, které sklidilo náležité ohlasy.

Video z natáčení StarDance má sice pouze něco málo přes minutu, mihnou se v něm ale všechny hlavní hvězdy desáté řady. Nechybí porotci, mezi nimiž nově usedne Richard Genzer, ani všichni soutěžící.

Ačkoliv na některé z nich mají fanoušci soutěže rozporuplný názor, samotné video se dočkalo velmi kladného přijetí. Desítky lidí se netají tím, že se na novou řadu těší, a tisíce dalších ocenily video takzvaným lajkem.

Ve videu pochopitelně můžeme spatřit i moderátorskou dvojici ve složení Marek Eben a Tereza Kostková. Ti pro účely natáčení odložili své desky a zápisky v upoutávce si zatančili také!

O poznání větší popularity se ale dočkala samotná upoutávka, která byla zveřejněna teprve před pár dny. Pokud jste ji náhodou minuli, podívat se na ni můžete zde.

Desátá řada taneční soutěže StarDance, kterou bude Česká televize vysílat od 12. října, připomene všechny minulé ročníky s bývalými taneční páry a oslaví 30 let od sametové revoluce.

Nově bude všemi díly provázet detektivní příběh, tradiční pak budou tematické večery, přičemž hned druhý večer bude věnovaný Karlu Gottovi.

Témata: StarDance