StarDance: Zásadní prohlášení k revoluční změně!

StarDance 24

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. září 2019 13:25 | Aktualizováno: 3. září 2019 13:55

V populární taneční soutěži StarDance budou v dohledné době vystupovat i smíšené páry ve složení muž-muž nebo žena-žena. Dočká se takové změny někdy i Česko?

Jak už stars24.cz informoval, podle britských médií v soutěži Strictly Come Dancing, která je předlohou české StarDance, dojde k zásadním změnám!

Nově totiž budou moci tančit páry ve složení dvou mužů nebo dvou žen. Tato změna proběhla už v Austrálii, a ohlasy byly kladné. Nově čeká také Británii.

Česká verze této soutěže zatím žádnou takovou změnu nechystá, minimálně ne pro letošní rok. Desítka párů je striktně daná a všechny jsou ve složení muž-žena.

V budoucnu by to ale mohlo změnit i u nás. Manažer vývoje Jan Potměšil totiž tvrdí, že spíše než na produkci pořadu závisí na samotných párech, jestli o to budou stát.

"Trendy ve StarDance pravidelně sledujeme. Toto není novinka, v řadě zemí již takové tance proběhly, např. v Izraeli nebo i na Slovensku. Zatím za námi s tímto přáním žádná z osobností nepřišla. Jakmile se tak ale stane, určitě se tomu budeme věnovat," řekl pro Super.cz manažer.

Témata: StarDance