StarDance 2019: Soutěž ještě nezačala a lidé už se bouří!

Nora Fridrichová ve StarDance 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. srpna 2019 16:40 | Aktualizováno: 14. srpna 2019 23:22

Letošní ročník populární taneční soutěže StarDance se blíží a lidé na sociálních sítích dávají stále častěji najevo svou netrpělivost. Co jim vadí tentokrát? Překvapivě ne soutěžící, ale vstupenky!

Pořadatelé soutěže totiž na sociální síti oznámili, že hned tři díly budou putovní. Lidé proto mohou hlasovat, do kterých měst se tanečníci vydají. Překvapivě to ale nesklidilo takový ohlas, jaký asi vedení soutěže očekávalo.

Jednu z divaček například pobouřilo, že ve výběru měst je i Praha, kde se soutěž natáčí běžně. Jak ale upozornila další divačka: "Na natáčení v Praze se nedají zakoupit vstupenky, je to jen pro zvané. Takže tohle by byla šance i pro pražáky něco vidět."

A právě vstupenky na natáčení pobouřily i další diváky. "Také by bylo fajn nabídnout občas nějaké lístky k zakoupení. Nebo formou fajn soutěží. Aby se i lidi mohli podívat na přenos," napsala jedna z divaček.

"Bylo by skvělé, kdyby byly dostupné lístky..." uvedla další. "A co my na východě? Zase utřeme nos?" ptá se další divačka. V anketě přitom nejvíce vede Brno a Hradec Králové, naopak nejméně hlasů dostaly například Karlovy Vary, Pardubice nebo Liberec.

Témata: StarDance