Češi se VYSMÍVAJÍ Ovčáčkovi! Takhle se bude jmenovat jeho pořad!

Jiří Ovčáček 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. srpna 2019 16:21

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček dostane vlastní pořad na televizi Barrandov. Zpráva, o které informoval stars24.cz už před několika dny, má zajímavou dohru. A to především kvůli jeho názvu.

Vznik nového televizního pořadu s jeho osobou v hlavní roli oznámil Ovčáček na twitteru. Pořad, který bude běžet na televizi Barrandov, zatím nemá ohlášený název. 

Sdělit ho nechtěl ani sám Ovčáček. Serveru EuroZprávy.cz ale prozradil, že pořad bude mít diskuzní formát. On sám bude talk show, které jsou v Česku dlouhodobě populární, moderovat. 

Vynalézaví Češi ale na internetu horečně spekulují, jak by se pořad mohl jmenovat. A asi nikoho nepřekvapí, že díky "hvězdě" televize Barrandov, řediteli Jaromíru Soukupovi, se zřejmě nejčastěji objevují názvy podobné jeho pořadům.

Mánie zašla tak daleko, že si jí všimly i sázkové kanceláře.  Jako nejpravděpodobnější název se v kursu 2:1 jeví podle Fortuny Talkshow Jiřího Ovčáčka, ve hře je ale i varianta Co týden dal Jiřímu Ovčáčkovi (40:1), Jiří pátrá radí informuje (1000:1) nebo třeba Teď vaří šéf Ovčáček (150:1). Naopak nejméně pravděpodobný je s kursem 9999:1 Fíkus Jaromíra Soukupa.  

„Ovčáčkův pořad bude pravděpodobně oscilovat na pomezí politické debaty, společenského magazínu a zábavné show, spektrum pro možný název je tak opravdu velmi široké. Prezidentský mluvčí se občasných kontroverzí nikdy nebál, a tak nelze vyloučit, že určitou míru provokace promítne i při hledání ideálního názvu, což jsme v nabídce prostě museli zohlednit. Jako mimořádně pravděpodobné se ale v kontextu dalších pořadů TV Barrandov jeví, že ať už to bude cokoliv, bude to určitě něco Jiřího Ovčáčka,“ říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Název se tento týden ještě nedozvíme, jelikož by ale pořad měl běžet už letos na podzim, je pravděpodobné, že k jeho odhalení dojde v následujících týdnech.

Témata: Jiří Ovčáček TV Barrandov