Babiš naštval Čechy: V lochu za rok z tebe bude troska! Jsi jen kašpar a zmetek!

Andrej Babiš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2019 9:24

Češi si pořádně podali premiéra Andreje Babiše! Důvodem je jeho fotka a pravidelné hlášení, které zveřejňuje každý víkend. Kvůli tomu poslednímu se na sociálních sítích strhl pořádný humbuk!

Ani Babiš neodolal a zveřejnil fotku, která vypadá jako upravená aplikací FaceApp. „Čau lidi, takhle jsem vypadal, než jsem vstoupil do politiky, a takhle budu vypadat za pár let, pokud pojedu stejným tempem jako doteď. Teda aspoň to tvrdí moji kolegové, co tu srandu vyrobili. Jsou to fakt magoři. No aspoň vidíte, s kým dělám,“ napsal ke snímku premiér.

Některé jeho voliče sice snímky pobavily, pro kritiky to ale byl jen střelný prach pro to, aby to premiérovi nandali! „Babiš, ty budeš takhle vypadat už brzy. Né za pár let. V lochu za rok z tebe bude troska,“ rýpnul si do šéfa vlády pan Milan. A není jediný, kdo si to myslí! „Máte pravdu, je to jen kašpar, nic víc. Rozkradl celou republiku, je to zmetek,“ nebere si servítky paní Lenka.

„Takhle nebudete vypadat za pár let, protože už tak vypadáte. To je odraz vašich špatných skutků,“ přidala se paní Kamila. „Tak tohle už ten tvůj hvězdný tým trošku přehnal Bože, co jste to za komedianty? A tohle vám ještě někdo žere?“ kritizuje Babiše a jeho legendární PR tým Radek.

„Andrej, přečetl jsem první odstavec a hned zase lžeš? Netvrdil si nám náhodou, že máš kolem sebe jen samé profíky? Už to moc nefunguje, tak jsou to magoři, nebo jak to je?“ diví se další z diskutujících.

Někteří navíc poukazují, že aplikace FaceApp je považována za nebezpečnou! „Experti: Neinstalujte si z bezpečnostních důvodů ruskou appku, nikdo neví, kam jdou vaše fotky. Premiér ČR: Čau lidi, lol, podívejte se, jak jsem mladý a starý!“kroutí hlavou pan Jiří.

Témata: Andrej Babiš FaceApp