Desátý pár ve StarDance? Česká televize si může vykopat hrob!

Xindl X zatančí ve StarDance 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. července 2019 13:30 | Aktualizováno: 10. července 2019 22:25

Z desáté řady StarDance zatím známe pouze devět tanečních párů. Na ten desátý už čekáme týden, ale Česká televize jej dosud neoznámila. Ten přitom rozhodne, jestli letošní ročník soutěže vůbec bude stát za sledování!

Příznivci taneční soutěže StarDance se rozdělili na dva tábory. Zatímco jeden se na soutěž tak jako každý rok těší, ten druhý je vybíravější. Veřejně přiznává, že mnoho tanečníků nezná, a pokud se neobjeví nějaká hvězda, tak se na letošní ročník dívat ani nebude.

Česká televize už ale nemá moc možností, jak zaujmout. Zbývá totiž poslední neohlášená dvojice, kde se může představit opravdová a nečekaná hvězda, nebo naopak další osobnost, kterou řada diváků nepozná.

S nadsázkou ze říct, že právě ona desátá dvojice rozhodne o tom, kolik lidí bude StarDance sledovat. Pokud se naplní výhrůžky některých diváků, kteří o letošní řadu kvůli nepříliš zvučným jménům nejeví zájem, soutěži nepomůže ani to, že jde o jubilejní ročník.

Na sociálních sítích se také objevují prosebné příspěvky o návrat alespoň některých tanečníků z předchozích řad. Zde je ale jasné, že přání těchto fanoušků vyslyšela nebudou. Česká televize se je rozhodla všechny nahradit.

Kdo tedy bude oním desátým párem, která může ovlivnit sledovanost soutěže? To je zatím ve hvězdách, spekuluje se o mnoha zvučných jménech, zatím ale většina z nich nevyšla. Naopak, celebrity, které jsou obecně známější, že s vřelým přijetím příliš nesešly.

Diváci například virtuálně vypískali sportovkyni Gabrielu Koukalovou nebo moderátorku Noru Fridrichovou, řadu z nich nezaujal ani youtuber Kovi, o dalších osobnostech nemluvě.

Očekáváme, že se jméno posledního páru dozvíme každým dnem, a možná bude jasno už dnes. Je ale otázkou, proč se zveřejněním posledních jmen Česká televize tak vyčkává. Že by se na poslední chvíli snažila StarDance zachránit nějakým zvučným jménem?

Témata: StarDance Česká televize