StarDance už nikoho nezajímá? Drsná slova a bojkot nabraly novou úroveň!

Xindl X zatančí ve StarDance 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 15:26

Devět párů je odhalených, desátý nás čeká. Populární soutěž StarDance zná téměř všechny finalisty, až na jednoho. A mnoho příznivců doufá, že ten bude opravdu stát za to. Jinak jim totiž letošní výběr přijde natolik mizerný, že soutěž ani nezapnou.

Fanoušci StarDance se během letošního ročníku rozdělili do tří skupin. Do té první patří diváci, kteří jsou s výběrem tanečníků a celebrity spokojení. Do té druhé patři část fanoušků, kterým vysloveně vadí někteří konkrétní soutěžící.

Největší nevraživost pociťují vůči Gabriele Koukalové, která je od oznámení, že se stane účastnicí letošního ročníku soutěže StarDance 2019, terčem kritiky. Na sociálních sítích schytává jednu ránu za druhou!

"Kristova noho, proč mi tohle děláte..." napsal například jeden z diskutujících. "Ach jo, tak snad aspoň nebude moc mluvit," přidala se další. "Ta už neví, kam se nacpat. Došly prachy?" ptá se další.

Někteří si neodpustili ani konkrétní narážky, například na její knihu. "Jsem zvědavý na další soutěžící- potencionální obětí její druhé knihy," napsal jiný diskutující. "Ona bude hlavně psát.. to bude ještě ČT koukat," přidal se další.

Není to jen o Koukalové

Třetí skupinu, a poměrně početnou, ale tvoří fanoušci, kteří dávají veřejně najevo svou nespokojenost s celým ročníkem jako takovým. Mnohým z nich zkrátka chybí nějaké známější osobnosti, nebo obecně hvězdy, kvůli kterým by stálo za to se na pořad dívat.

Jak už stars24.cz informoval dříve, v komentářích na sociálních sítích se diváci mnohdy shodují v tom, že letošní výběr tanečníků je doslova otřesný! "Jsem velký fanoušek Star Dance ale letošní výběr mě tedy trochu zklamal," píše jeden z příznivců.

"Letos se mám výběr opravdu nepovedl," dodal další. "Ani nevím, jestli se budu koukat. spíš ne, jsem fakt zklamaná," píše jiná fanynka. "Taky jsem zklamaná z výběru," dodala další fanynka.

"No je to pěkná slabota oproti předešlým ročníkům," svěřila se se svým názorem jiná fanynka soutěže. "Souhlasím s vámi.... velká bída! Jen se to lidi bojí napsat," přidala se další. "Tahle řada bude dost ubohá," míní jiná.

Ticho po pěšině

Situace se nezlepšila ani s ohlášením dalších soutěžících. Stále jeden zbývá, a lidé doufají, bude stát za to. "No...tak já pořád nemám žádný pár, kvůli kterému bych pořad sledovala...nezbývá, než se modlit a čekat na desátý pár...." napsala například jedna divačka.

Jiní to ale už vzdali. "Letošní výběr jak z řad profi tanečníků tak i "VIP" osob mě opravdu nezaujal. Na to, že jde o jubilejní řadu, tak ČT nic moc tedy," napsala jiná fanynka. "Musím přiznat že na letošní řadu se netěším jako na předchozí, letošní výběr mě zklamal," dodala další.

Někteří ale upozorňují na to, že kvůli méně známým osobnostem se o pořadu tentokrát vůbec nemluví. "Já se obávám, že tam chybí ta opravdová star, která by k tomuhle pořadu i letos přilákala hejno lidí. Je to i vidět na diskuzích na různých serverech -ticho po pěšině," píše jiná divačka.

Nemusí jít ale nutně o star. Diváci mají problém s tím, že řadu soutěžících zkrátka vůbec neznají. "Loni asi nikdo nemusel googlit jméno Dvořák, Šinkorová, Genzer, Gondík či Tomicová. Nevím, jestli jim tahle změna oslovit k takovéhle soutěži s takovým formátem a popularitou a ještě k tomu k jubilejní řadě "celebrity", které půlka národa nezná a jsou mu prakticky ukradení přinese nějaké ovoce, když všechny předchozí řady se pyšnily právě tím jaké osobnosti do ní šly. V každé řadě se našel někdo, kdo nebyl lidem tak moc známý, ale aby to byla 3/4...... No uvidíme," napsala další zklamaná fanynka.

Témata: StarDance