Naprostá ubohost! Fanouškům StarDance ruply nervy! Pohár trpělivosti přetekl!

Xindl X zatančí ve StarDance 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2019 12:08 | Aktualizováno: 1. července 2019 21:56

StarDance 2019 ještě ani nezačala a už teď je terčem mohutné kritiky. Poté, co si fanoušci podali soutěžící Gabrielu Koukalovou a Noru Fridrichovou, se rozhodli na rovinu napsat, co si o soutěži myslí!

Letošnímu ročníku populární taneční soutěže StarDance zbývá do začátku ještě pár měsíců. Zatím ani neznáme všechny soutěžící, už nyní ale má řada lidí jasno.

A rozhodla se dát České televizi najevo. V komentářích na sociálních sítích se totiž shodují v tom, že letošní výběr tanečníků je doslova otřesný! "Jsem velký fanoušek Star Dance ale letošní výběr mě tedy trochu zklamal," píše jeden z příznivců.

"Letos se mám výběr opravdu nepovedl," dodal další. "Ani nevím, jestli se budu koukat. spíš ne, jsem fakt zklamaná," píše jiná fanynka. "Taky jsem zklamaná z výběru," dodala další fanynka.

"No je to pěkná slabota oproti předešlým ročníkům," svěřila se se svým názorem jiná fanynka soutěže. "Souhlasím s vámi.... velká bída! Jen se to lidi bojí napsat," přidala se další. "Tahle řada bude dost ubohá," míní jiná.

Příznivcům soutěže vadí, že mnoho z oznámených tanečníků ani neznají. Některým navíc leží v žaludku Koukalová, která je od oznámení, že se stane účastnicí letošního ročníku soutěže StarDance 2019, terčem kritiky. Na sociálních sítích schytává jednu ránu za druhou!

"Kristova noho, proč mi tohle děláte..." napsal jeden z diskutujících. "Ach jo, tak snad aspoň nebude moc mluvit," přidala se další. "Ta už neví, kam se nacpat. Došly prachy?" ptá se další.

Někteří si neodpustili ani konkrétní narážky, například na její knihu. "Jsem zvědavý na další soutěžící- potencionální obětí její druhé knihy," napsal jiný diskutující. "Ona bude hlavně psát.. to bude ještě ČT koukat," přidal se další.

Další jí vyčítají například její sportovní kariéru. "Doufejme, že nikoho zpětně neobviní, jako se to stalo v biatlonu. Aby z toho zase nebyla pachuť," uvedl jiný fanoušek. "Iveta Bartošová českého sportu," napsal další uživatel sociální sítě.

"Skutečně jste na tom tam špatně, že musíte zvát profesionální blbku Koukalovou? Něco takového bych čekal u komerčních stanic, které razí heslo "je to blbé, to se bude líbit", ale ne u vás," píše další. "Jen mě udivuje, že už nejezdí, protože je na tom zdravotně špatně ..ale tancovat může?" ptá se jiný.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová