A je to tady! Dívku v dovolenkovém ráji zaživa roztrhali žraloci na kusy! Před očima rodičů!

Jordan Lindseyová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. června 2019 15:49

První žraločí tragédie letošního léta na sebe nenechala dlouho čekat. Jedenadvacetiletou studentku roztrhali na kusy tři žraloci, přímo před očima šokovaných rodičů! Vše se odehrálo v dovolenkovém ráji, který milují i Češi.

Studentka (†21) z Torrance odjela s rodiči na dovolenou na Bahamy. Vytoužený pobyt na Rose Island se ale ve středu změnil v horor!

Ve chvíli, kdy se dívka potápěla se šnorchlem, na ni zaútočili tři žraloci. Svědci události si jich všimli včas a volali na dívku, aby ji varovali. Ona je ale neslyšela, a stejně tak si nevšimla ani žraloků.

A to až do chvíle, kdy jí jeden ze žraloků ukousl ruku. Následně ji predátoři pokousali na druhé ruce a utrhali ji část nohou. Vše přímo před zraky šokovaných rodičů.

Podle televize ABC dívku z vody vytáhli a okamžitě převezli do nemocnice, lékaři ale neměli nejmenší šanci ji zachránit. V obrovských bolestech zemřela.

Útoky žraloků jsou ojedinělé a na Bahamách k nim nedošlo několik let. Co žraloky vyprovokovalo k útoku zrovna teď je předmětem šetření. Televize ale upozorňuje, že vše mohlo skončit mnohem větším masakrem. Ve vodě byla v době útoku spousta turistů.

Témata: Lidé Jordan Lindseyová žraloci