Banda idiotů! Došly ti prachy blbko?! Češi budou bojkotovat StarDance kvůli jedné soutěžící!

Gabriela Koukalová ve StarDance 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2019 11:45 | Aktualizováno: 20. června 2019 22:02

Z pětice představených tanečníků letošního ročníku soutěže StarDance je zatím nejvýraznější postavou sportovkyně Gabriela Koukalová. Zároveň ale řadě lidí leží v žaludku, a ti vyhrožují, že se kvůli ní nebudou na soutěž vůbec dívat.

Koukalová je od oznámení, že se stane účastnicí letošního ročníku soutěže StarDance 2019, terčem kritiky. Na sociálních sítích schytává jednu ránu za druhou!

"Kristova noho, proč mi tohle děláte..." napsal jeden z diskutujících. "Ach jo, tak snad aspoň nebude moc mluvit," přidala se další. "Ta už neví, kam se nacpat. Došly prachy?" ptá se další.

Někteří si neodpustili ani konkrétní narážky, například na její knihu. "Jsem zvědavý na další soutěžící- potencionální obětí její druhé knihy," napsal jiný diskutující. "Ona bude hlavně psát.. to bude ještě ČT koukat," přidal se další.

Další jí vyčítají například její sportovní kariéru. "Doufejme, že nikoho zpětně neobviní, jako se to stalo v biatlonu. Aby z toho zase nebyla pachuť," uvedl jiný fanoušek. "Iveta Bartošová českého sportu," napsal další uživatel sociální sítě.

"Skutečně jste na tom tam špatně, že musíte zvát profesionální blbku Koukalovou? Něco takového bych čekal u komerčních stanic, které razí heslo "je to blbé, to se bude líbit", ale ne u vás," píše další. "Jen mě udivuje, že už nejezdí, protože je na tom zdravotně špatně ..ale tancovat může?" ptá se jiný.

Někteří diskutující se dokonce chystají soutěž bojkotovat, dokud v ní bude Koukalová. Našli se ale i tací, kteří se jí zastali a zaútočili na pomlouvače. "Banda idiotů. Když vyhrávala, vozila medaile, táhla národní team, tak jste ji milovali a teď na ni kydáte hnůj," zastal se Koukalové jeden z diskutujících.

Témata: StarDance Gabriela Soukalová