Jaromír Soukup si otevřel e-shop. Prodává plyšové medvídky a židle

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2019 12:13

Ředitel TV Barrandov a Jaromír Soukup spustil vlastní internetový obchod. V něm prodává doplňky stravy, plyšáky nebo nábytek!

Pod názvem Jaromír Soukup Shop na stránkách www.shoptv69.cz nabízí doplňky stravy, sportovní vybavení, nábytek i hračky. Na obchod upozorňuje reklamními inzeráty v časopisech svého vydavatelství, například na stránkách Sedmičky nebo Týdne, uvedl server Mediaguru.

K propagaci jsou využívány fotografie Jaromíra Soukupa s olympionikem Robertem Změlíkem, který je i spoluvlastníkem společnosti Shop TV 69, jež za e-shopem stojí. Každý z nich v ní má 50procentní podíl.

Od toho se částečně odvíjí i skladba sortimentu, který se rozkročuje od kol, přileb, lyží, sportovního oblečení až po doplňky stravy. Mezi produkty společnosti Starlife, kterou vlastní Robert Změlík, se nacházejí výrobky značky J&R 69, jejíž název vychází z křestních jmen svých zakladatelů (Jaromír a Robert) a jejich roku narození.

V sortimentu má například Triofit, Vahozined nebo Strong Man 69 s podtitulem "Funguje vám to i doma". Vedle produktů, které mají přispět ke zdravému životnímu stylu, nabízí Jaromír Soukup Shop i nábytek, hračky či knihy z vydavatelství Empresa Media.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)