Neuvěřitelné! Jaromír Soukup končí!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2019 10:34 | Aktualizováno: 11. června 2019 22:23

Ředitel televize Barrandov a moderátor řady tamních pořadů se rozhodl ukončit jeden z těch nejpopulárnějších. Aréna Jaromíra Soukupa už se nadále nebude vysílat. Soukup chce údajně dočasně skončit s politikou.

Televize už dříve avizovala, že Soukup některé své pořady ukončí. Aréna byla jedním z nich a minulý týden byl odvysílán poslední díl. V něm Soukup přiznal, že si od politiky odpočine.

A to rovnou na celý rok. Uvedl totiž, že letos se už diváci žádných nových dílů nedočkají, pokud nebudou předčasné volby. A obává se, že se politici postarají o to, aby byly.

Soukup si ale ztrátu pořadu vynahradí jiným. Nový pořad se jmenuje Volejte a pište šéfovi a je nadmíru jasné, že oním šéfem není nikdo jiný než právě Soukup. Kdo by ale čekal, že po vzoru původního a ve světě originálního pořadu Volejte řediteli bude Soukup odpovídat na otázky týkající se televize, šeredně se spletl. 

Pro Soukupa jde totiž o další pořad, kde může divákům prezentovat své myšlenky a názory na politické a společenské dění. Ostatně jak sám říká, pořad má sloužit k tomu, aby si diváci udělali vlastní názor, což v praxi znamená, že stejný, jako má moderátor pořadu.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov