Cizinci brutálně zmlátili dvě lesbičky! Neuvěříte proč!

Napadené dívky zveřejnily fotografii těsně po útoku

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. června 2019 16:49

Parta čtyř mladíků, pravděpodobně cizinců, brutálním způsobem zmlátila dvě lesbičky. Důvodem bylo, že si před nimi nechtěly dát pusu!

Napadenou byla letuška společnosti Ryanair a její přítelkyně. Obě cestovaly brzo ráno londýnským autobusem, když je přepadla skupina několika mladých mužů ve věku 20 až 30 let.

Ti po dívkách nejprve házeli mince, poté požadovali, aby se políbily. "Chtěli se dívat, jak se líbáme," popsala deníku Daily Mirror napadená Melania. Prosila je, aby odešli, ale mladíci se na ně namísto toho vrhli a začali obě dívky brutálně mlátit.

Útok byl tak brutální, že si Melania ani nepamatuje, jestli neskončila v bezvědomí. "Cítila jsem krev, byla všude na oblečení i na podlaze," popsala dívka.

Nakonec útočníci nakonec dívky okradli a z autobusu utekli. Je pravděpodobné, že šlo o cizince, protože podle dívek hovořili španělsky. Případem se nyní zabývá policie. 

K incidentu se vyjádřil i londýnský starosta Sadiq Khan. "Byl to odporný útok. Útoky na LGBT komunitu nebudou v Londýně tolerovány," napsal na Twitteru.

Témata: napadení Velká Británie