DĚSIVÁ VĚŠTBA muže, jehož předpovědi se plní. Přijde VÁLKA obřích rozměrů!

Z rukou lze údajně věštit osud, budoucnost i odhadnout povahu člověka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. června 2019 10:07 | Aktualizováno: 4. června 2019 23:18

Britský věštec Craig Hamilton-Parker se do podvědomí lidí zapsal svými proroctvími, které se na rozdíl od Nostradama nebo Baby Vangy plní. Předpověděl například výhru Donalda Trumpa v prezidentských volbách ve Spojených státech, odchod Velké Británie z Evropské unie nebo sérii teroristických útoků v západní části Evropy. Jaké jsou jeho věštby na letošní rok?

O věštci Hamilton-Parkerovi se říká, že se jeho předpovědi plní. Podobně jako v minulých letech, i tentokrát prorokuje řadu katastrof. Předvídá například válku na Blízkém východě, pokus o sesazení amerického prezidenta Donalda Trumpa a tvrdý brexit, tedy odchod Velké Británie z Evropské unie bez jakékoliv schůdné dohody. 

Jednou z největších světových změn bude podle věštce snaha o impeachment prezidenta Trumpa. Kdo se ho pokusí z jeho křesla v Oválné pracovně sesadit není jasné, nakonec ale bude Trump prý i obžalován.

Věštec také tvrdí, že Trump onemocní, o co konkrétně půjde ale nedodal. "Nemyslím si, že to bude život ohrožující, zdálo se mi, že to bude něco jako perforované střevo? Něco vážného, co ho nezabije, ale nebude nějakou dobu schopen svou práci vykonat," řekl britským médiím věštec.

Podle něj také dojde k prvním roztržkám mezi Ruskem a USA. "Myslím, že v Sýrii budeme mít vážné problémy, ale tentokrát to bude konflikt mezi Ruskem a Amerikou. Nemyslím si, že půjde o plný vojenský konflikt, ale že se bude postupně rozšiřovat a světu přinese spoustu problémů a budeme se hodně bát," dodal.

Že nastane válka se zatím nedomnívá, dojde ale prý k přesunu vojáků do zemí jako je Izrael nebo Saúdská Arábie. Blízký východ tak podle něj sehraje v příštím roce důležitou roli.

Velká katastrofa podle věštce také zasáhne samotné Spojené státy. Ty se mají potýkat s následky obřího zemětřesení.

Děsivé! Věštec se nemýlil!

Na věštbách Hamilton-Parkera je děsivé, že se většinou vyplní. Ostatně stačí se povívat na ty poslední z loňského roku. Domníval se, že dohoda o brexitu skončí v koši a premiérka Theresa Mayová odstoupí ze svého křesla v Downing Street. A stalo se tak!

Craig Hamilton-Parker uskutečnil i před začátkem roku 2018 několik předpovědí, které se vyplnily. Předpověděl pro The Independent například svatbu prince Harryho, sérii drtivých katastrof, zemětřesení a vulkanických erupcí nebo tání Antarktidy. 

Témata: věštby