Nechce se jí pracovat, protože se nerada potí?! Češi zuří kvůli známé trestankyni!

Holky pod zámkem 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. května 2019 12:46 | Aktualizováno: 29. května 2019 16:20

V novém díle Holek pod zámkem se diváci budou moci seznámit s bláznivou trestankyní Máňou. Ta si odpykává svůj už 39. trest a z vězení, kde strávila většinu života, se jí ani nechce. Bojí se totiž okolního světa a navíc se jí vůbec nechce pracovat! Češi jsou z jejího přístupu naprosto v šoku!

Máňa, která má už odsezeno dohromady 30 let, se netají tím, že jí práce nevoní a že se jí prostě makat nechce. Tomu se ale tak úplně nelze vyhnout ani za mřížemi, protože všechny vězeňkyně musí plnit své služby. Jednou z nich je například úklid dvorku, ze kterého Máňa také není úplně nadšená a raději se věnuje sběru nedopalků, aby si z nich smotala nové cigarety.

„Tohleto bude moje smrt,“ říká v ukázce na premiérový díl Máňa, když ji bachařky vyšlou ven na dvůr zametat. Místo práce by si totiž raději zakouřila! „Mě to nebaví ta práce. Jsem hrozný netáhlo,“ přiznává sama Máňa. Mně vadí, když se u práce začínám potit,“ stěžuje si.

Máňa je ostatně na pozornost kamer zvyklá. Už v roce 1992 o ní režisérka Olga Sommerová natočila krátký dokument pojmenovaný po tehdy čtyřiadvacetileté hlavní hrdince. V roce 2003 se k ní pak filmařka vrátila a natočila dokument Máňa po deseti letech¨. Při amnestii v roce 2013 Máňu mohla vidět celá země ve zpravodajství ČT. Opět ji pustili, ale ona volala, že se chce okamžitě vrátit zpět, protože mimo vězení už neumí žít.

Její přístup teď pořádně naštval diváky, kteří jí to na sociálních sítích pořádně spočítali. „A tuhle skvadru živíme.! Dala bych jim lopatu,krumpáč a né žádnej welness za naše prachy!“ vzkázala jedna z divaček. „Já se na to už ani dívat nemůžu jak mě se*ou. Člověk maká a žije z ruky do huby s dvěma dětma,“ postěžovala si další.

„Lidi nemocní, invalidní důchody, chudáci musejí makat, aby nějak přežili a tahle špína mě tedy zvedla z gauče!!“ zuří další diskutující. „Tohle živit, na to máme, ale 2 miliardy na sociální služby nejsou,“ kroutí hlavou paní Veronika.

„Já taky nesnáším, když jsem v práci pořád mokrá, špinavá, vlasy načichlé od jídla atd., ale MAKÁM, ty rouro,“ zlobí se paní Veronika. „Tuhle ludru bych hnala svinským krokem .My je živíme z našich daní a oni se jen chtějí válet,“ píše naštvaná Nicol.

Ozvali se i ti, kteří Máňu znají. „Máňu jsem naposledy viděla tancovat nahatou v Budějovicích na Žižkovce na silnici..... To dělala často, chlast a svlékat se na veřejnosti,“ ztavzpomínala Magdalena.

Témata: Holky pod zámkem sociální sítě