Šokující detaily druhé pitvy Dana Nekonečného! PŘÍČINA a datum SMRTI odhaleny!

Daniel Nekonečný 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. května 2019 12:00

Nečekanou věc ukázaly výsledky pitvy legendárního šoumena Daniela Nekonečného. Zpěvák trpěl nemocí, o které nevěděl, což ho bohužel stálo život. Když ho našli, byl navíc už desítky hodin po smrti.

Jeho tělo objevili až 26. března, legendární šoumen Daniel Nekonečný však byl tou dobou už tři dny po smrti. Blesku to potvrdila jeho životní partnerka Zuzana Kardová, která zná výsledky pitvy a veškerých provedených testů.

„Dan zemřel 23. března v koupelně. Nebylo to ve vaně, ale ležel vedle ní na podlaze," prozradila Blesku Kardová, která strávila po boku hudebníka řadu let, on její dceru Terezu dokonce považoval za vlastní.

„Příčinou byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku. Testy na toxikologii byly negativní," vysvětlila Nekonečného životní partnerka s tím, že Nekonečný údajně o tom, že má vysoký tlak, neměl žádné ponětí.

Nekonečný si občas na "infarktové stavy" stěžoval, přičítal je ovšem únavě z vystoupení a také epilepsii, kterou trpěl. „V domě jsem našla lék Neurotyp, který bral na epilepsii. Na vysoký tlak tam nic nebylo a ani nikdy neříkal, že by se s tím léčil," říká Kardová.

„Kdyby to věděl, tak by tady s námi pořád byl," povzdechla si na závěr jeho dlouholetá životní partnerka, která se podílela i na pořádání neobvyklého posledního rozloučení, kde se namísto truchlení zpívalo a tančilo.

Témata: Daniel Nekonečný